Napi horoszkóp június 15.: a Szüzek új kihíváson törik a fejük, a Halaknak kellemes meglepetésben lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp június 15.: a Szüzek új kihíváson törik a fejük, a Halaknak kellemes meglepetésben lehet részük
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ismét fontos üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP Június 15.

KOS (március 21-április 20)

Nagy dologra készülsz, olyasmibe szeretnéd vágni a fejszéd, ami teljesen ismeretlen számodra, így az is kétséges, hogy tudsz-e belőle vajon hasznot húzni. Mielőtt túl közel sodorna az ár a vízeséshez, ahonnan már nincs visszaút, mindenképp avass be valakit a környzetetedből, vázold fel neki részletesen a terveidet, mert az is lehet, hogy még tökéletesítésre szorulnak. Ha nyitott vagy az új ötletekre, együtt még ütősebbek lesztek! Érdemes végiggondolnod, adsz-e egy esélyt a közös munkának!

BIKA (április 21-május 21)

Valaki a környezetedben veszélyes kalandra készül, te pedig mindenáron meg szeretnéd akadályozni, mielőtt nagyot esne. Ő azonban igen hevesen reagál, amikor utat kívánsz mutatni neki. Ne legyen emiatt a továbbiakban lelkiismeret-furdalásod, hisz mindent megtettél, ha nem hallgat rád, az az ő dolga. Ha bajba kerül, biztosan meg fogja oldani, ha pedig nem sikereül neki, úgyis keresni fog. Amennyiben így történik, ne zárkózz el előle, biztosítsd róla, hogy a háttérbe vonulva figyeled, hátha úgy hozza az élet, hogy elő kell lépned és felsegítened. Ilyen ugyanis egy jó barát!

IKREK (május 22-június 21)

Foggal-körömmel harcolsz egy bizonyos ügyért, nem akad azonban társad, aki lelkesítene vagy azonos céllal menne előre. Mivel így sokkal fárasztóbb az utad, azon gondolkodsz, hogy feladod inkább az egészet és másfelé indulsz. Mielőtt azonban végleg hátat fordítanál a dolognak, győződj meg róla, hogy ebből tényleg nem lehet-e többet kihozni. Ha ugyanis idő előtt hagysz ott csapot-papot, nagyon bánni fogod a későbbiek során. Adj időt magadnak!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, valamilyen oknál fogva beleragadtál egy szituációba, és sehogyan sem tudsz előre lépni. Így azonban a hasznos munka helyett tanácstalanul egyhelyben toporogsz. Épp ezért ne vesztegesd tovább az időt, hanem ülj le és gondold végig, mit kellene másként csinálnod, hogyan változtass a taktikán ahhoz, hogy kikerülj ebből a helyzetből. Hisz neked is az a célod, hogy mihamarabb előre tudj lépni a siker érdekében!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem olyan rég csalódtál egy bizonyos személyben, aki közel állt hozzád, s emiatt kissé bizalmatlanná váltál mindenkivel szemben. Próbálj azonban lemenni alfába és elengedni a rossz gondolatokat, mert így egy idő után azt fogod észrevenni, hogy kikoptak az emberek a környezetedből. Ne hidd, hogy mindenki rosszat akar neked, járj nyitott szemmel és rá fogsz jönni, hogy nem mindenki az ellenfél csapatában játszik! Ha nem elvakultan tekintesz egyes emberekre, meg fogod látni, ki az, aki veled van, és ki a te kapudba akarja berúgni a labdát. Merd elhinni, hogy vannak őszinte barátaid is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta új kihíváson töröd a fejed, eddig azonban nem nagyon akadt senki a környzetedben, aki objektív véleményt tudott volna mondani vagy használható tanáccsal szolgálni. Mivel azonban tartasz tőle, hogy amennyiben egyedül vágsz bele, túl nagy kockázatot kellene vállalnod, és nagy a bukás lehetősége is, érdemes addig keresgélned, amíg olyan személyt nem találsz, akiben teljes mértékig megbízhatsz, illetve akinek nyugodtan fordíthatsz hátat, nem kell attól tartanod, hogy rád támad. Csak akkor indulj neki a nagy kalandnak, ha megtaláltad hozzá az emberedet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem nagyon találod a helyed abban a szituációban, amibe éppen mész befelé. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz bele és sokkal nehezebb lesz kihátrálni. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret-furdalásod és nem kell hajlott háttal bujkálnod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és indulhatsz más irányba!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizonytalanul, óvatosan lépkedsz előre az úton, folyamatosan attól tartva, mikor esel hasra. Így azonban elfelejted élvezni a téged ért impulzusokból adódó élményeket és mire felocsúdsz, már rég hátrahagytad őket. Próbálj a folytonos félelem helyett másra koncentrálni, és kezd el élvezni az életet, mert mire elkezdenéd élni, arra leszel figyelmes, hogy belefásultál és elmegy melletted minden, amiből táplálkozhatsz. Vetkőzd le a görcsöket, lazíts és felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal jobb lesz!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napon semmiféle halaszthatatlanul fontos dolgod nincs, ami kötelezően elvégzendő lenne. Ez tehát a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kicsit a gondolataidba mélyedve rendezd az érzéseidet és tervezd meg a jövőbeni programjaidat. Igyekezz rendszerezni azokat a feladatokat, amelyek már biztosan a naptáradba vannak rögzítve, tudd, mi és hogyan következik egymás után, milyen prioritási sorrendben. itt a hétvége, engedd el magad, ne frusztráljon semmi, gyűjts energiát és inspirálódj, mert elég sok kihívásnak nézel elébe!

BAK (december 22-január 20)

Noha mindent tökéletesen beprogramoztál a mai napra, az egész táblázatot felborítva váratlan lehetőséget kínál egy megbízható ismerősöd. Bár pontosan tudod, hogy szinte mindent át kell szervezned, mégis érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ebből a vissza nem térő lehetőségből, s érdemes-e azt megragadnod. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, élj az alkalommal. Ha úgy találod azonban, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan engedd el a dolgot és koncentrálj más feladataidra. Csak akkor kockáztass, ha látod a perspektívát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy általad megkezdett dolog nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, ez nagyon elkeserít, nem hiszel már a folytatásban sem. Nem érdemes azonban az első pillanatban berezelni és meghátrálni, mert nem biztos, hogy nem tudsz sikereket elérni. Ez az út most nehezebb, de ha hiszel magadban és van akaraterőd is, minden menni fog. És ha elesel?! Állj fel és indulás tovább! Van benned fantázia, érdemes kibontakoztatnod a képességeidet!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap kellemes meglepetéseket tartogat számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg a napodat, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éldd meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültség oldődott, s át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot és a hét utolsó munknapján szerzett benyomások elkísérnek hétvégén is!