Napi horoszkóp január 3.: a Kosok igazi csapatjátékosok, az Oroszlánok pozitív impulzusokat kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp január 3.: a Kosok igazi csapatjátékosok, az Oroszlánok pozitív impulzusokat kapnak Forrás: g
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra.

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 3.

KOS (március 21.–április 20.)

Valamennyi társaddal mindannyian egy célért küzdötök jelen pillanatban, mindenkinek egyetlen egy dolog lebeg a szeme előtt, amelyért bármire képes lenne. Nagy csalódással konstatálod azonban, hogy szép számban akad közöttük olyan is, aki az önös céljai érdekében akár lelkiismeret-furdalás nélkül tapos át másokon. Mivel neked van egy bizonyos értékrended, amit nem adnál fel semmiféle helyzetben, épp ezért csak addig harcolj, amíg át nem kell lépned ezt a bizonyos határt. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy a lelkiismeretedet félretéve harcolsz a célodért, nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

BIKA (április 21.–május 21.)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közelálló személynek, amiről nem tudod, hogy más is megtenné-e, s magad is bizonytalan vagy abban, hogy valóban jót cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben, és meg tudod győzni magad arról, hogy helyesen jársz el, ne foglalkozz azzal, mit mondanak vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha azonban mégis veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld egy más irányba terelni az illetőt, elmagyarázva neki, hogy miért érdemes inkább visszavonulót fújni. Lehet, hogy te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában, s nagyon dicséretes, hogy a bajban senkit nem hagysz magára!

IKREK (május 22.–június 21.)

Valakivel közös projekten dolgozol, ami igen nagy felelősséggel jár, hiszen komoly eredményt várnak el tőletek. Épp ezért most semmi mással ne foglalkozz, s amíg sikerrel meg nem oldottátok a feladatot, csak erre koncentrálj. Adj bele apait-anyait annak érdekében, hogy rajtad ne múlhasson a siker. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás és tapasztalat, így tulajdonképpen már egy kitaposott ösvényen jársz. De azért ne bízd el magad, s figyelj most kizárólag erre a dologra! Majd utána ráérsz minden mással foglalkozni!

RÁK (június 22.–július 22.)

Egyedül küzdesz a gondjaiddal, egyelőre senki nincs, aki legalább a teher egy részét átvállalná tőled. Mivel így soha nem fogsz a végére jutni semminek, eljött az idő, hogy kesergés helyett felállj, vegyél egy nagy levegőt és nekiindulj a lehetetlennek. Magától ugyanis nemigen oldódik meg semmi, muszáj valamit tenned az ügyeid lezárása érdekében. Valószínűleg egyedül is boldogulsz, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőd felsegíti a csúcsra. Onnan pedig gyönyörű a kilátás, majd meglátod!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Ma kifejezetten jól indul minden, már reggel olyan impulzust kapsz ugyanis, ami az egész napodra kedvezően nyomja rá a bélyegét. Mindenkivel kedvesebb és megértőbb leszel, nem látod a dolgok negatív oldalát, ami nagyban hozzásegít ahhoz, hogy hatékonyan tudj bizonyos helyzeteket megoldani. Egyszerűen jól érzed magad a bőrödben, nem törekszel sem jobbra, sem többre, sem szebbre, elfogadod a dolgokat úgy, ahogyan vannak és nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor egészen apró dolgok is annyira feldobnak, hogy óriási lendületet kapsz! Az élet ma úgy szép, ahogy van!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Olyan szituáció adódik, amikor valaki azért, hogy könnyítsen a lelkén, az összes baját a nyakadba zúdítja, ráadásul egy fontos ügyről van szó. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki terhét magadra venned, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Hallgasd meg persze az illetőt, s ha tudsz, adj neki tanácsot, de semmiképpen ne vedd magadra a súlyos döntés felelősségét. Lépj tovább és törődj bele, hogy egyedül kevés vagy ahhoz, hogy megváltsd az egész világot.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Számodra kiemelten fontos ügyért harcolsz a többiekkel szemben, akik emiatt már-már flúgosnak tartanak. Téged azonban ez a legkevésbé sem érdekel, csakis arra koncentrálsz, hogy mindenáron elérd a célodat. Amennyiben valóban érdemesnek látod kitartani a saját álláspontod mellett, nem érdemes feladni, lehet ugyanis, hogy ma még rajtad nevetnek, de később mindenki leesett állal, megdöbbenve fogjai majd szemlélni, hogy kitartással és akaraterővel mennyi mindent el lehet érni. Ma még kakukktojásnak számítasz ugyan, de egy nap majd méltán lehetsz büszke, hiszen nemcsak magadnak, hanem a környezetednek is bizonyítottál, s mindenki rólad fog beszélni!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Minden erőddel arra törekszel, hogy másokat boldognak láss, hogy te legyél az, aki mindenkinek segít és irányt mutat. Amíg azonban mások útját egyengeted, a saját céljaid magvalósítására nem marad sem időd, sem energiád. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy mi a fontosabb: a magad élete – vagy az, hogy mindenki másnak elrendezd a sorsát. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül segítesz, csak kevesen viszonoznák ezt a szívességet, ha úgy hozná helyzet. Éppen ezért szelektálj és csak olyanoknak fogd a pártját, akikre majd te is számíthatsz, ha úgy adódik!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Valaki a nemtetszésének ad hangot a hátad mögött, erről azonban rövid úton te is értesülsz. Senki nem szereti, ha a tudtán kívül valaki belekavar az életébe, ha igazságtalanul megpróbálják befeketíteni, éppen ezért igyekezz csírájában elfojtani ezt a dolgot. Nem biztos persze, hogy a pletyka úgy igaz, ahogyan te hallottad, így első körben igyekezz inkább körbejárni a kérdést, s próbáld meg kiugrasztani a nyulat a bokorból. Ha nem jársz sikerrel, nézz egyenesen az illető szemébe, s finoman, de egyértelműen kérdezz rá, mi is az igazság. Ha valóban kiderül, hogy ő a ludas, határozottan hozd a tudtára, hogy ne játsszon a te becsületeddel, mert könnyen megbánhatja!

BAK (december 22.–január 20.)

Hosszú gondolkodás és mérlegelés után komoly elhatározásra jutottál, és ezt a környezeteddel is azonnal megosztod. Noha nem mindenki fog örülni a döntésednek, próbáld megértetni velük, hogy most te vagy a legfontosabb, ezért nem veszed figyelembe mások véleményét, s nem törődsz az esetleges ellenérzéseikkel sem. Ezért nem vagy hajlandó megfutamodni, hanem végigcsinálod azt, amit eldöntöttél. Bízzál benne, hogy az élet téged fog igazolni, s eléred azt, amit szeretnél!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyan helyzet adódik, amikor hirtelen minden szempár rád szegeződik, tőled várják ugyanis a megoldást. Győzd meg a többieket arról, hogy te látod jól a dolgokat, és ha elfogadják a javaslataidat, szinte biztosan sikerre vihetitek az ügyet. Inspirálóan hat rád a nagy érdeklődés, ezért határozottan és magabiztosan tudsz érvelni, így képes vagy megnyerni csaknem mindenki támogatását, és együtt nagyon ütős csapatot alkothattok. Számotokra most szinte nincs is lehetetlen feladat! Hajrá!

HALAK (február 20.–március 20.)

A mai nap a tervezettnél sokkal zsúfoltabbra sikeredik, váratlan feladatokkal kell ugyanis megbirkóznod, amelyek miatt elég sokat bosszankodsz. Ha azonban az indulataidat félre tudod tenni egy pillanatra, rájöhetsz, hogy ez tulajdonképp egy próbatétel, egy új izgalmas kihívás a számodra, s ha jól teljesítesz, elsősorban magadnak bizonyíthatod be, hogy mire vagy képes. Semmiképpen ne rettenj vissza, mert új, eddig elképzelhetetlen minőséget hozhatsz létre, és ezen mások is el fognak csodálkozni, s nem győződ majd beseperni az elismeréseket!