Napi horoszkóp április 9.: a Bikák rég nem látott ismerőssel találkoznak, a Nyilasokat szorítja a határidő

Borítókép: Napi horoszkóp április 9.: a Bikák rég nem látott ismerőssel találkoznak, a Nyilasokat szorítja a határidő
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 9.

KOS (március 21-április 20)

Mivel borzasztóan fárasztó, zsúfolt életet élsz jó ideje most már, kezded fizikailag is érezni azt, hogy kevésbé bírod a terhelést, mint annak előtte. Mivel előbb-utóbb teljesen le fog merülni az akkumulátorod, amely talán az egészséged is veszélybe sodorhatja majd, itt az ideje annak, hogy a sok tennivaló helyett saját magad helyezd előtérbe. Épp ezért -a hétvégét kissé meghosszabítva- szánd ezt a napot a teljes kikapcsolódásra, minden kötelezettséget félretéve foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek a lelki és testi épülésed szolgálják és amelyek csak a Te érdekedben és akaratodból történnek. Hidd el, senki nem fog ennek okán felelősségre vonni, ezen kívül sokkal hatékonyabban fog menni minden, ha lehetőséget adsz magadnak egy kis töltődésre!

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden, eddig elmaradt beszélgetést bepótolni és egy napra felejtsétek el a gondjaitok! Határozottan jót fog tenni neked az, hogy kicsit megfeledkezel a téged nyomasztó problémákról és azokról a terhekről, amelyekkel egyfajta szűnni nem akaró küzdelmet folytatsz. Kifejezetten bearanyozza a napod az illető, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!

IKREK (május 22-június 21)

Általában szabálykövető típus vagy, aki nem szereti a saját hátárait sem átlépni egy-egy cél érdekében, legyen szó bármiről. Noha ezúttal sem kívánsz különösebben renitenskedni, a helyzet most mégis úgy hozza, hogy nem feltétlenül tudsz az általad szabott keretek között maradni. Nyugtasd a lelkiismereted azzal, hogy nemes cél az, amiért most mégis át kell lépned bizonyos határokat, de arra mindenképp ügyelj, hogy erkölcsileg elfogadható keretek között maradj és ne árts másoknak. Ne aggódj, nem minden nap történik ilyesmi, holnaptól majd ismét visszabújhatsz a copfos, rakott szoknyás jó kislány bőrébe!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp túl szimpatikus, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltasson, vagy ártson neked. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, mindenképp hozd a tudtára, hogy pontosan tudod, mire megy ki a kisded játéka és a végsőkig ellenállsz majd, bármivel is próbál ártani neked. Ne hagyd magad, Te sokkal-sokkal erősebb vagy az ilyen kis stílű embereknél! Állj ki magadért és mindenképp keményen tedd oda magad annak érdekében, hogy ne idd meg később annak a levét, hogy akadt valaki, aki nem kedvelt. Különben is, nem szerethet mindenki, akkor olyan unalmas lenne az Élet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy dologra készülsz, amibe nem lehet csak úgy gondolkodás és előzetesen kidolgozott tervrajz nélkül beleugrani, épp ezért a mai napot használd fel arra, hogy lemenj alfába és a legapróbb részletekig mindent végiggondolj és kidolgozz. Bár teljesen nem tudod kikapcsolni a külső ingereket, ennek ellenére mindenképp próbáld meg, hisz pontosan tudod, hogy ezt most meg kell tenned annak érdekében, hogy végül elérd azt, amire mindig is vágytál. Hidd el, amikor mások keményen dolgoznak és kapaszkodnak, Te már nyugodtan, hátradőlve nézheted majd az első sorból!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy okoskodjon, hogy elmondja, mit és hogyan csinálj, mert szerinte az lesz a legrövidebb és célratörőbb. Te azonban pontosan tudod, hogy az illető nem hogy nem rendelkezik elegendő tapasztalattal hozzád képest, még rá sem lépett arra a bizonyos útra, ennek ellenére folyamatosan osztja az észt. Épp ezért a lehető leghamarabb hozd a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, Te ugyanis a saját utad kívánod járni mindenféle külső segítség nélkül és nincs szükséged az effajta kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a Te bajod lesz és nem az övé!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hisz megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, Te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed, időt áldozol rá és mihamarabb abszolválod. Ha a végtelenségig nyújtod a dolgot, annál később szabadulsz, ám az a bizonyos bogár folyamatosan ott ül addig is a füledben, hogy nem odázhatod el. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha befejezed és lezárhatod az ügyet, mert így csak egyfolytában frusztrál a dolog, ennek pedig semmi értelme! Nyugtasd meg a lelkiismereted, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled a mai napon is, valami ugyanis véget érni látszik, amely kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét lezáródik valami. Nem érdemes emiatt azonban depresszív hangulatba kerülnöd, gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, hogy valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, amely rengeteg pozitívumot tartogathat számodra! Légy nyitott, hogy aztán maradandót alkothass!

NYILAS (november 23-december 21)

Határidőre kell végezned bizonyos feladatokkal, ezért mindent igyekszel még a mai napon befejezni, hogy aztán nyugodt lelkiismerettel adhasd át magad a nap végén a pihenésnek. Ez mind nagyon szép és jó, de ezzel az eszeveszett kapkodással azonban csupán azt éred el, hogy duplán kell dolgoznod, mert nem hogy előre haladnál, inkább amikor egyet előre lépsz, kettőt kell hátra is lépned, mivel a nagy sietségből adódó oda nem figyelés miatt hibát hibára halmozol. Most érdemes végig gondolnod, hogyan lehetsz a leghatékonyabb, épp ezért állítsd fel a megfelelő taktikát, igyekezz megtalálni a számodra megfelelő tempót és úgy haladj logikusan előre, hogy valóban legyen esélyed még ma mindent befejezni!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján egészen egyedülálló módon lehetőséged adódik arra, hogy egész nyugodtan átadhasd magad az élvezeteknek, épp ezért hagyd, hogy ezúttal mások vegyék át az irányítást, Te pedig egyszerűen csak engedj a csábításnak. Nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, hátradőlve pihenhess, amíg mások szórakoztatnak, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fent ennek a lehetősége. Légy nyitott mindenre a mai napon, hisz olyan dolgokban próbálhatod ki magad, amelyekre máskor nem biztos, hogy alkalmad adódik! Gondolkodj globálisan és ne csak az orrod hegyéig láss! Az Élet tele van élményekkel és új kalandokkal, amik csakis rád várnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap egy hozzád közel álló ember keres fel a problémájával, remélve, hogy Te leszel az, aki majd segítséget tud nyújtani ebben az ügyben. Mielőtt azonban gondolkodás nélkül állást foglalsz valamiben és felelőtlen ígérgetésben kezdenél, érdemes végigzongoráznod, a tetteidnek mi lehet a következménye mind rád, mind pedig az illetőre nézve. Csak és kizárólag abban az esetben vállalj bármit is, ha tisztában vagy a dolog kockázatával és pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Ellenkező esetben a nagy jótékonykodásban bajba kerülhetsz Te is és az a személy is, aki a segítséget tőled remélte! Csak óvatosan, mert megütheted a bokád!

HALAK (február 20-március 20)

Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak, mivel azonban időnként akármennyire is szeretnéd, nem tudod befolyásolni az eseményeket, ezúttal is olyasfajta szituációba keveredsz, amelyben Te is a gépezet része vagy és az olajozott működés érdekében alkalmazkodnod kell a környezetedhez. Emiatt eleinte kissé frusztráltnak érzed magad, ám ha jobban belegondolsz, kifejezetten jól jön az, hogy a felelősség nem téged terhel és egyszerűen csak mindenféle nyomás nélkül sodródhatsz az árral. Ne akard mindenáron az irányítást minden körülmények között magadhoz ragadni, próbáld ki, milyen a másik oldalon állni, ahol nem terhel a felelősség súlya!