Napi horoszkóp április 18.: a Kosokra hatalmas kaland vár, a Mérlegeken nagy a felelősség

Borítókép: Napi horoszkóp április 18.: a Kosokra hatalmas kaland vár, a Mérlegeken nagy a felelősség Forrás: pexels.com
Horoszkóp a tízórai mellé.

NAPI HOROSZKÓP április 18.

KOS (március 21-április 20)

Bár Te az a fajta személy vagy, aki nem keresi kész akarva a kalandot, szeretsz a komfortzónádon belül maradni, megrémít a nagy változás, ami olykor az extremitás határát súrolja. Ma azonban olyasfajta lehetőség adódik, amely kimozdít végre a mindennapok monotonitásából, amikor átadhatod végre magad az élvezeteknek anélkül, hogy a kötelezettségeidre kellene koncentrálnod. Ezúttal kifejezetten nagy lelkesedéssel tölt el az, hogy végre új élmények várnak, még annak ellenére is, hogy várhatóan jócskán túl kell lépned a határvonalaidon. Időnként át kell törnöd a burkot, amiben élsz, ahhoz, hogy felejthetetlen, életre szóló kalandokba keveredhess!

BIKA (április 21-május 21)

Van valaki a környezetedben, aki minden lépésed féltőn óvja, mindig ott áll a hátad mögött, hogy ha esetleg megbotlasz, meg tudjon védeni a nagy eséstől. Ezt egyfajta teherként éled meg, hisz az az érzésed, hogy megfojt az aggodalmával, a szeretetével. Ahhoz, hogy neked is könnyebb legyen, légy hálás ezért, de finoman próbáld rávezetni, hogy bár nagyon köszönöd, de kicsit több levegőre volna szükséged, mert így előbb-utóbb meg fogsz fulladni. Ugyanakkor vedd figyelembe azt is, hogy nem mindenkinek van egy ilyen őrangyala, aki minden szempontból ennyire vigyázza minden lépését! A határvonalat meg kell húzni, ebben teljesen igazad van, de ne feledd, nem mindegy, hogy ezt hogyan és milyen hangnemben teszed!

IKREK (május 22-június 21)

Görcsösen ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz, nem vagy hajlandó elfogadni ugyanis, hogy ebből már kihoztad a legtöbbet, amit csak lehetett, egyszerűen nincs már több perspektíva a szituációban. Ezzel azonban rengeteg időt és energiát vesztegetsz egy olyasféle dologra, amely semmilyen eredménnyel nem jár majd, csupán a megszokásból adódó ragaszkodás hajt. Nem érdemes azonban felesleges köröket futnod, tanulj meg bizonyos helyzeteket a helyükön kezelni, ha valami véget ért, azt engedd el és azokra a dolgokra koncentrálj, amikben van még lehetőség! Meglátod, annak is meglesz majd az eredménye. Ilyen az Élet, néha be kell csuknod bizonyos ajtókat, hogy mások kinyíljanak!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki elég komoly dologban kér tőled segítséget olyasvalamivel kapcsolatban, amellyel egyedül nem képes megbirkózni. Mivel neked megvannak a megfelelő eszközeid arra, hogy megoldd a helyzetet, ne hezitálj, ragadd meg a kezét és vezesd el oda, ahol egyszer, s mindenkorra pontot lehet tenni az ügy végére. Ez a bizonyos személy nagyon hálás lesz neked, hogy számíthatott rád, Te pedig joggal lehetsz büszke magadra, hisz ismét sikerült bebizonyítanod, hogy mekkora szíved van és alkalomadtán mekkora önzetlenségről tudsz tanúbizonyságot tenni! Mindig maradj ilyen, ezért szeretnek ugyanis olyan sokan!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mivel kissé egysíkúnak érzed mostanában az életed, nagyobb volumenű kihívásban gondolkodsz. Olyasmiben, amely ugyan ismeretlen számodra, mégis rengeteg élményt tartogathat. Az egyetlen szempont azonban, amely miatt hezitálsz, az a dolog veszélyességi foka, nem tartozik ugyanis a biztonsági zónába, tele van extrém, veszélytelennek a legnagyobb jóindulattal sem mondható akadályokkal. Amennyiben elég bátornak érzed magad ehhez a kalandhoz, a megfelelő mérlegelés után vállald el. Ha azonban mégis valami miatt megremeg a lábad, nem kellene elsietned a dolgot. Ebben az esetben adj időt magadnak a felkészülésre, hisz nem hajt a tatár!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Anyagilag elég jól jövedelmező dologgal foglalkozol, amelyet csupán azért csinálsz, mert megéri, hisz sok pénzt keresel vele. Semmi más nem szól mellette, közben egyáltalán nem érzed jól magad benne, emiatt egykedvűen, gépiesen csinálod, mialatt folyamatosan azon hezitálsz, érdemes-e vajon csupán az anyagi jólét miatt foglalkoznod vele, hisz ez az egyetlen mellette szóló érv. Ülj le és gondold végig egy pillanatra, hogy mit is szeretnél valójában: könnyen jött, ám elég sok pénzt, avagy egy olyan tevékenységet, amely boldoggá tesz annak ellenére, hogy ugyanazért az összegért jóval többet kell tenned. Ha sikerült eldöntened, most érdemes a megfelelő lépéseket megtenned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hatalmas felelősséggel járó megbízást kaptál a amai napra, amely első pillanatban nagyon úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb falat számodra, mint amit még biztonsággal le tudsz nyelni anélkül, hogy megakadna a torkodon. Ha azonban az első ijedtségből felocsúdsz, tekints kicsi másképp a helyzetre és úgy menj neki a feladatnak, hogy nem ezen múlik a Világ sorsa. Ne vegyél túl nehéz hátizsákot magadra, mert összeroskadhatsz a súlya alatt, sokkal inkább próbálj egyfajta kihívásként tekinteni a helyzetre. Találd meg az élvezhető pontokat és a görcsösséged levetkőzve, lazán sétálj végig az úton! Menni fog, csak bízz magadban! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Számodra fontos dologért harcolsz, mindenre hajlandó vagy annak érdekében, hogy elérd, amit kitűztél magad elé. Még a környezetedben élők álla is leesik attól, hogy mi mindenre hajlandó vagy azért, hogy megkaparintsd magadnak, meglehetős elismeréssel figyelik céltudatosságod és azt, hogy nagyon keményen dolgozol az ügyön. Ügyelj azonban arra, hogy ne tegyél fel mindent egy lapra a siker érdekében, vannak ugyanis olyan hegyek, amelyek megmászása komoly áldozatokkal, akár a testi épséged kockáztatásával is járnak. Dönts okosan és bölcsen, van időd, nem hajt a tatár, mérlegelj minden előnyt és hátrányt, mielőtt elindulsz az úton!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindent nagyon pontosan elterveztél, a kiszámított útvonalon haladsz előre különösebb gond nélkül, amikor rá kell jönnöd, hogy valami nagyon nem stimmel. Nem úgy körvonalazódik ugyanis az eredmény, ahogy azt elvártad, hisz ha ennyire jól működik minden, akkor tökéletes produktumot vársz a végén. Haladj centiméterről centiméterre és keresd meg azt a porszemet, amely megakasztotta a folyamatot és igyekezz korrigálni, amit lehet. Sokkal nyugodtabb leszel, ha sikerül kijavítani a hibát és zavartalanul haladhat minden a maga útján, a biztos siker felé!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben túl sok mindennel próbáltál egyszerre foglalkozni pontosan azért, hogy még azelőtt be tudj fejezni minden, általad megkezdett folyamatot, mielőtt számon kérik rajtad. Ennek azonban az lett az eredménye, hogy hibát hibára halmoztál, épp ezért ma úgy szaladgálsz fel-alá, mint egy mérgezett egér. Ne kapkodj ilyen eszeveszetten, csak nyugodtan haladj szép sorjában mindennel, úgy tegyél mindennek pontot a végére, hogy a produktummal végül Te is elégedett lehess. Hidd el, minél jobban sürgetsz valamit, annál inkább hátráltatod saját magad az előrehaladásban! Találd meg azt a sebességet, amellyel mindent időben le tudsz zárni, javítsd ki a hibákat, mert így sokkal nyugodtabb lelkiismerettel adhatod ki az eredményt a kezedből!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy olyan személyben kell csalódnod, akiről korábban a legkevésbé sem hitted volna, hogy valaha csalódást okozhat, most azonban mégis így alakult a helyzet. Kissé átverve érzed emiatt magad, elkeseredettséged nem is igen tudod, illetve akarod titkolni. Próbáld a külvilág kizárásával végiggondolni, hol csúszhatott hiba a számításaid közé, de ne ítélkezz elhamarkodottan, hisz amíg nem tudod a miérteket, addig lehetséges módon rosszul ítéled meg a helyzetet. Adj időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél, abban az esetben ülj le az illetővel és tedd fel neki a benned lévő kérdéseket. Még az is előfordulhat, hogy olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek teljesen más szemszögből világítják meg a történteket.

HALAK (február 20-március 20)

Mostanra untad meg azt, hogy céltalanul benn állsz a dominósorban, hogy semmi, említésre méltó nem történik az életedben, ugyanazokat a szélmalomharcokat vívod, minden áldott nap. Borzasztóan egysíkúnak érzed a hétköznapokat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amelyet szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis egy elég magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a mókuskerékből és pozitív értelemben valami olyan maradandót alkoss, amelyről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak egy olyan kihívást, hogy anélkül léphess ki, abból a bizonyos dominósorból, hogy ne dönts fel a többieket, de büszkén mondhasd el magadról, hogy most már bizony nem tartozol közéjük, nem vagy többé fekete-fehér!