Napi horoszkóp április 11.: az Ikreken hatalmas a felelősség, a Szüzek szorult helyzetükben kapnak segítséget

Borítókép: Napi horoszkóp április 11.: az Ikreken hatalmas a felelősség, a Szüzek szorult helyzetükben kapnak segítséget Forrás: pexels.com
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod.

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 11.

KOS (március 21-április 20)

Egy bizonyos helyzetben mindenki a Te segítségedre számít, hisz meglátásuk szerint Te vagy az az egyetlen személy, aki ki rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy gond nélkül megmenti a szituációt. Ez rendkívül hízelgő számodra, mégis óvatosan kell bánnod ezzel a helyzettel, hisz olyasmit nem kell elvállalnod, ami szerinted is nagy veszteség lenne, hatalmas áldozatokkal. Amennyiben úgy látod a helyzetet, hogy még neked is óriási fejtörést okoz, hisz nem vagy biztos a győzelemben, ebben az esetben okosabban teszed, ha őszintén megmondod és nem vállalod, ha azonban eldöntöd, hogy mindenáron segíteni fogsz, tégy meg minden tőled telhetőt, ha már úgy határoztál, hogy küzdeni fogsz! Ez azonban csakis rajtad múlik, neked kell tudnod, meddig ér a kezed!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, kicsúszott a kezedből a gyeplő, valamilyen oknál fogva kezded elveszíteni a kontrollt valami felett, amely rendkívüli mértékben felbosszant. Ha azonban félre teszed a pillanatnyi dühöd és végiggondolod azt, hogy hol lehetett az a pont, amikor olyannyira lankadt a figyelmed, hogy másoknak engedted át az irányítást, talán rájöhetsz arra is, hogy mit kell legközelebb másként csinálnod ahhoz, hogy végig Te lehess az, aki a gyeplőt tartja. Nem érdemes emiatt sokáig bosszankodnod, nézd inkább a dolog jó oldalát, nem te irányítasz, tehát nem is tiéd a felelősség. Nyugodtan dőlj hátra, mert nem neked kell megmondani, hogy ki és merre menjen. Majd megteszik helyetted mások, ami ebben az esetben nem biztos, hogy hátrányt jelent számodra.

IKREK (május 22-június 21)

Hatalmas felelősség terheli a vállad, amellyel nemigen tudsz mit kezdeni. Próbálod elodázni a felelősségvállalást, mert rettegsz annak következményeitől. Mivel azonban egyszer túl kell esned rajta, jobb előbb, mint később, így nem nyújtod el a nehéz napokat. Zárd ki a külvilágot, ülj le magadban és gondold végig, hogyan tudsz úgy pontot tenni a dolog végére, hogy az a legkevésbé se fájjon senkinek. Létezik megoldás, csak végig kell zongoráznod pontról pontra. Logikusan és okosan gondolkodj, s mindent végy figyelembe.

RÁK (június 22-július 22)

Magad sem tudod megmondani miért, de a mai napon az átlagosnál feszültebb vagy mindenkivel, olyan dolgokon húzod fel magad, amelyek felett máskor egyetlen szó nélkül csak egyszerűen átsiklasz. Mivel ez az egész napodra rányomja bélyegét, elég depresszív hangulatban telik az idő, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a világellenes hangulatból ki tudj zökkenni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit magányodba, tisztázd a benned dúló háborút, köss békét magaddal és úgy add át magad az estének, hogy véletlenül se tegye tönkre ez az állapot a pihenésed!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepére annyi tennivaló szakadt a nyakadba, hogy szinte már kezdesz összeroppanni alatta. Természetesen mindenkinek most van segítségre szüksége, amit nyilvánvalóan csak és kizárólag Te tudsz megoldani, senki nem boldogul nélküled. Mivel nem szeretnél senkinek csalódást okozni, inkább az általuk kért segítséget szeretnéd megadni, emiatt azonban a tennivalóid igen csak háttérbe szorulnak. Annak érdekében, hogy megtaláld az arany közép utat, ami a segítségnyújtás és a saját teendőid között van valahol, meg kell húznod egy határvonalat és úgy rendelkezésre állni, hogy még a mai napon jusson idő a folyamatban lévő dolgaid megfelelő elvégzésére is. Nem kell mindenek felett mindent elvállalni csak azért, hogy másokat boldoggá tehess. Ne feledd: a prioritási sorrend legtetején Te, magad vagy!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szorult helyzetedben valaki azonnal, önzetlenül siet a segítségedre, amelynek köszönhetően végül sikerül gyorsan megoldani a problémát. Rendkívül hálás vagy az illetőnek emiatt, hisz ha ő nem érkezik időben, talán a fejedre omlik az egész, beláthatatlan következményekkel, ám mivel valami szikra megsúgta neki, hol kell épp menteni a menthetőt, így ma megmenekültél valamitől, amely ellenkező esetben igen kellemetlenül érintett volna. Légy hálás a segítő szándékú őrangyalodnak és biztosítsd arról, bármikor bármiben számíthat rád ugyanúgy, ahogy Te is számíthattál rá. Lepd meg valamivel hálád jeléül, hisz nem mindenkinek vannak ilyen kedves, önzetlen és áldozatkész ismerősei!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra ismeretlen emberek vesznek körül, akik belekontárkodva a dolgodba mindenáron meg akarják mondani, mit és hogyan csinálj, az ő elvárásuk szerint. Emiatt egyáltalán nem érzed magad komfortosan, mely az egész alaphangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások mondják meg, miként csináld azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek a saját dolgukkal.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki rád hárítja a felelősséget egy olyan ügyben, amelyben abszolút vétlen vagy, ám ő semmiképp nem szeretné elvinni a balhét, így inkább kihátrál, Te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál egyenesebb ember vagy, mint hogy felhúzd a nyúlcipőt, így gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amitől kilométerekkel távol állsz. Állj a sarkadra és amennyiben szükségét látod, nevezd meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez nem minősül árulásnak, hisz itt most a becsületed forog kockán!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

BAK (december 22-január 20)

Ma rád mosolyog a szerencse, egy régóta húzódó ügyben ugyanis olyasfajta váratlan fordulat következik be, amely lehetővé teszi azt, hogy tökéletes eredményt produkálva, a környezeted elismerését kivívva szakíthasd át a célszalagot. Rendkívül büszke vagy emiatt magadra, hisz még Te, magad sem merted az elején elhinni, hogy ebből bármi lehet, azt meg pláne nem, hogy ilyesfajta eredmény születhet majd az egészből. Méltóképp ünnepeld meg ezt a gyönyörű sikert, hisz nem minden nap sodor az Élet ekkora lehetőséget, amellyel ekkora győzelmet arathatsz! Nyugodtan koccints a barátaiddal a sikerre és kürtöld világgá, milyen magasságokig jutottál!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé hitevesztetten mész előre, gépies mozdulatokkal teszed a dolgod, már régen nem hiszel abban, hogy sikerülhet olyasfajta eredményt produkálni, amely téged is boldoggá tesz majd. Mivel ez az apátia és közönyösség abszolút mértékben látszik rajtad, így a környezeted szóvá is teszi a dolgot. Most kell megráznod magad és egy utolsó, nagy levegővel leúszni a távot, de annak semmi értelme, hogy monoton mozdulatokkal, olyan semmilyen céllal és tempóval csinálod a karcsapást úgy, hogy nincs benned semmiféle eredmény orientáltság. Talán egy kis inspiráció jót tenne, keress más elfoglaltságot, gyűjts sikerélményt, amely majd arra ösztönöz, hogy visszatérj a medencébe és ismét akard a győzelmet.

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi napokban nagyon nehezen tudtad követni a dolgokat, mert megállás nélkül folytak ugyanis körülötted az események. Mivel már te sem nagyon tudtad tartani a tempót, borzasztóan kimerültél mostanra. Épp ezért most jött el az ideje annak, hogy hátradőlj és egyszerűen csak élvezd a "semmittevést"! Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz neked is végesek az energiaraktáraid! Ne foglalkozz most a gondokkal!