5 magyar férfi elárulta, miért lépett félre a kapcsolatában

Borítókép: 5 magyar férfi elárulta, miért lépett félre a kapcsolatában Forrás: Getty Images
Minden helyzet más, de vajon mi az oka annak, hogy mégis olyan gyakran hallani, hogy valaki megcsalta a párját? Nőknél is férfiaknál is előfordul, de a joy.hu most 5 magyar pasit kérdezett meg, ők miért léptek félre.

A megcsalást nagyon nehéz feldolgozni, és szinte minden esetben a kapcsolat végét jelenti. Érthető, hiszen amikor a párod hűtlen hozzád, többé nem tudsz megbízni benne, és az egész párkapcsolatotokat más színben látod. Az emberek többsége ezek után nem is képes folytatni a közös életet, és inkább a szakítást választják, de azért akadnak olyanok is, akik mégis adnak még egy esélyt a párjuknak.

Hogy miért választja valaki a megcsalást, nehéz megmondani, hiszen mindenkinél más a helyzet. Van, aki arra hivatkozik, hogy a kapcsolata már kihűlt, és eltávolodtak egymástól, de van, aki hirtelen felindulásnak tartja a megcsalást, vagy az alkoholt hibáztatja. Akárhogy is, most egy kicsit belementünk a témába, és öt magyar pasit kérdeztünk meg arról, ők miért léptek félre a kapcsolatukban.

Lássuk, milyen válaszokat adtak!