Annyira tüneményes gesztus Madonnától, hogy Britney Spearst a Toxic feldolgozásával köszönti egy szál gitáron kísérve, hát nem?!

Borítókép: Annyira tüneményes gesztus Madonnától, hogy Britney Spearst a Toxic feldolgozásával köszönti egy szál gitáron kísérve, hát nem?! Forrás: Getty Images
Az énekesnő ezzel a videóval lepte meg Britney-t a születésnapján. De más célja is volt vele...

Szombaton ünnepelte harminchatodik születésnapját Britney Spears, és a jeles alkalomból Madonna fogta magát és jól eljátszotta Britney 2003-as slágerét, a Toxic-ot. Minderről az Instagramon közölt felvételt:

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

…amelynek kísérőszövegében azt is elmagyarázta az 59 éves énekesnő, hogy a feldolgozás az AIDS elleni küzdelem világnapja (december 1.) alkalmából is készült.

Érdekes, hogy ez volt a második alkalom a héten, amikor Madonna kiváló kolléganőjéről posztolt az Instán; az elsőben egy rajongót oltott le, akiről azt hitte, hogy vegzálja a Toxic című dalt (de félreértette, mert a rajongó pont hogy magasztalta).

Madonna és Britney „munkakapcsolata” 2003-ra nyúlik vissza, amikor a hírhedt csókot váltották az MTV Video Music Awards színpadán...

...bár Madonna már 2000-ben Britney feliratú pólóban virított:

Forrás: Getty Images

Nézd meg ezt a pikáns galériát is!