Divatba jött a kendőminta, de tudod-e, hogyan kell viselni?

Borítókép: Divatba jött a kendőminta, de tudod-e, hogyan kell viselni? Forrás: Pinterest
A klasszikus minta felsőkön, szoknyákon, kabátokon köszön vissza. Azt gondolhatod, hogy öreges trendről van szó, de ezt cáfolnom kell. Elegáns és rengeteg lehetőség rejtőzik benne. Íme pár inspiráció az instagramról.

Az elmúlt időszak divathetein szinte kötelező jellegel hordta mindenki a kendőmintát. Magában hordozza a múlt évszázadok mintáit, csodás színekben pompázik és minden stílushoz passzol.

Patchwork- és kendőminta egy hosszú szoknyán, egy kockás selyemblúzzal párosítva. Az eredmény légies és látványos. Tökéletes esküvőivendég-outfit.

Oké, ez így együtt talán kicsit sok, de csodásak a színek és a minták együtt. Mint egy műalkotás, amire a kiegészítők még inkább ráerősítenek. Nem muszáj ennyire bevállalósnak lenni, de számomra inspiráló ez a szett.

Egy hosszú kabátkán jobban mutat az apróbb mintázat. Itt a 70-es évek hangulata érvényesül, ami mind színekben, mind hajviseletben tökéletesre sikerült. A tavaszi szeszélyes időjáráshoz praktikus outfit.

Csíkok és visszafogottabb motívum. Ez az outfit jó példa arra, hogy egy hosszú, végig gombos ruhát többféleképpen is lehet hordani; ez esetben éppen palástként.

Geometrikus mintázat, klasszikus fazonú nyári ruha. Ezt a darabot nagyon jól lehet párosítani egy indigókék farmerrel a hűvösebb reggelekhez vagy akár egy blézerrel is az irodába. Domináns darab, ezért csak minimál kiegészítőkkel viseld.

Az övtáska virágkorát éli, aminek a magam részéről nagyon örülök, mert irtó praktikus a mindennapokban, nyaraláskor a városnézéshez és utazáshoz is. Ebben az elegáns verzióban pedig még ékesebb darabja lehet egy outfitnek. A párducminta pedig csak hab a tortán.

Nézd meg ezt a galériát is: