Ilyen egy hétvégi reggel a slow living jegyében

Ilyen egy hétvégi reggel a slow living jegyében
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

U

Ugye milyen jó is az, amikor a hétvége ráérősen indul? Próbálj te is a lehető legjobban lelassítani reggelente, hogy még tartalmasabb legyen a nap! Ehhez adunk ötleteket.

Ha máskor nem is, legalább hétvégén meg kell tanulnunk kicsit visszavenni a tempóból, lassabban elindítani a reggelt! Persze bízunk benne, hogy a legtöbbeteknek ez a lehető legtermészetesebb dolog, mégis úgy érezzük, hogy nyomatékosítanunk kell, mennyire fontos a kiegyensúlyozott életmód. Épp ezért leírjuk, hogy miként képzeljük el mi a tökéletes, ráérős hétvége reggeleket!

>> Nyugis ébredés, amikor magunktól, és nem a telefonunk, vagy ébresztőóránk elviselhetetlen zajától nyitjuk ki a szemünket. (Ilyenkor még a szundi gomb nyomkodását is elfelejthetjük.) Hatalmas nyújtózások, összebújás, lassú ébredezés. A telefon egy másik helyiségben pihen, így esélyünk sincs rápillantani.

>> Egy bögre finom meleg ital: ez a legjobb pillanat a kedvenc kávénk, teánk, vagy kakaónk elkortyolgatására. Még a hangot is imádjuk, ahogy kevergetéskor a kanál néha-néha odakoccan a pohár falához. Olyan megnyugtató!

Kép
forrás: europress

>> Irány a kanapé! Összebújás egy jó nagy takaró alatt a párunkkal, a gyerekekkel, vagy akár a kis kedvencünkkel. Nincs is szükségünk ennél jobb szeretet élményre!

>> Készül a kiadós reggeli, amit akár az ágyban, vagy a kanapén ülve is el lehet fogyasztani. Olyan finomságok ezek, amiket a hétköznapokon általában nem eszünk, mert nincs időnk elkészíteni. Most azonban megkezdődhetnek a tojásrántotta kísérletek! ;-)

Kép
forrás: europress

>> Egy kis közös program: beteszünk egy klassz filmet, - például egy vicces mesét-, vagy elővesszük a kedvenc társasjátékunkat, és megkezdődik a versengés!

>> Az ébredés biztos jele, és a nap aktív részének megkezdése: az aznapi program szavazásra bocsátása. Egy gyors zuhany, öltözés, és szinte bármit csinálhatunk! Még szinte el sem kezdődött a nap, de már mennyi mindent csináltunk! Ugye milyen jó érzés lassabban élni?

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

4 hátnyújtó mozdulat, amitől úgy alszol majd, mint a tej!

Derékfájással küzdesz, esetleg aludni is alig bírsz tőle? Ennek most vége!

Magunkra ismerünk! Éva Psziché Nap – a legendás rovat életre kel

Vekerdy Tamás, Pethő Orsolya, Szél Dávid előadása, beszégetések férfi depresszióról, házassági nehézségekről... Gyere el június 9-én, találkozz a szerkesztőkkel! Azt is eláruljuk, hol kaphatók a jegyek.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Egyéves Éva-előfizetés és féléves Apa-előfizetés most több, mint 40% kedvezménnyel!

Csak 4990 Ft