5 vonzó szüreti fesztivál – őszi program ajánló

5 vonzó szüreti fesztivál – őszi program ajánló
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

B

Beköszöntött az ősz, de mi cseppet sem bánjuk, hiszen hamarosan itt a szőlő szüret és a szüreti fesztiválok ideje! 5 vidéki fesztivált ajánlunk most ennek jegyében.

Idén ősszel is a szőlő, a bor, és a szüret jegyében rendezik országszerte a legklasszabb fesztiválokat. Neves borvidékeink, és borkedvelő városaink egész évben készülnek, hogy szeptemberben és októberben a legjobb arcukat mutassák a közönségnek, és hogy igazi fesztivál hangulatot tudjanak teremteni, mire eljön a szüret ideje. Felvonulások, borkóstolók, előadások, finom falatok és természetesen rengeteg koncert gondoskodik majd a fesztiválozók jó hangulatáról. Érdemes már most megtervezni az utazást, lefoglalni a szállásokat és persze végignyálazni a programfüzeteket, nehogy lemaradjunk valamiről! Az első lépést igyekszünk most megkönnyíteni nektek: összegyűjtöttük az ősz legjobbjait. Szüretre fel!

Nézd meg a galériánkat>5 kép
5 vidéki bor és szüreti fesztivál - 2016 ősz
8 trükk, hogy olyan magabiztossá válhass, mint Meryl Streep

A színésznő sok mindenben mutat példát nekünk: ezek közül az egyik a mindig töretlen magabiztossága!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Apa csak egy van, de ha most megrendeled az Éva magazint, négyet adunk hozzá! Élj a rendkívüli lehetőséggel: 10 Éva és 4 Apa magazin most 10 930 Ft helyett csak 5990 Ft!

Csak 5990 Ft