5 vonzó szüreti fesztivál – őszi program ajánló

5 vonzó szüreti fesztivál – őszi program ajánló
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

B

Beköszöntött az ősz, de mi cseppet sem bánjuk, hiszen hamarosan itt a szőlő szüret és a szüreti fesztiválok ideje! 5 vidéki fesztivált ajánlunk most ennek jegyében.

Idén ősszel is a szőlő, a bor, és a szüret jegyében rendezik országszerte a legklasszabb fesztiválokat. Neves borvidékeink, és borkedvelő városaink egész évben készülnek, hogy szeptemberben és októberben a legjobb arcukat mutassák a közönségnek, és hogy igazi fesztivál hangulatot tudjanak teremteni, mire eljön a szüret ideje. Felvonulások, borkóstolók, előadások, finom falatok és természetesen rengeteg koncert gondoskodik majd a fesztiválozók jó hangulatáról. Érdemes már most megtervezni az utazást, lefoglalni a szállásokat és persze végignyálazni a programfüzeteket, nehogy lemaradjunk valamiről! Az első lépést igyekszünk most megkönnyíteni nektek: összegyűjtöttük az ősz legjobbjait. Szüretre fel!

Nézd meg a galériánkat>5 kép
5 vidéki bor és szüreti fesztivál - 2016 ősz
5 nagyon fontos kérdés a gyerekeddel kapcsolatban, amit mindenképp fel kell tenned egy fogadóórán

Egy fogadóórán rengeteg kérdésre választ kaphatsz. Fontos azonban, hogy a jó kérdéseket tedd fel!

7 jel, hogy a szerelmed egyben a lelki társad is

Talán nem is olyan véletlen, hogy úgy érzed, a jó ember van melletted...

6 panoráma medence Ausztriában, ami a hegyekre néz

A hideg időben is szeretünk kirándulni, felfedezni, csodás tájakat látni, és persze wellnessezni is. Utóbbit nem is akármilyen panoráma mellett tehetjük meg, ha ellátogatunk az osztrák Alpokba.

Ettől lesz igazán jó egy anya-lánya utazás! – 10 életszagú tipp

Imádok anyuval utazni! Tulajdonképpen az egész egy nagy buli. Hogy miért...?

Kapcsolj ki, engedd ki a gőzt ezekkel a pihentető jóga mozdulatokkal!

Tudjuk, hogy a jógával nem csak a szellemet, hanem a fizikumunkat is kiválóan tudjuk erősíteni, most mégis pihentető mozdulatsort válogattunk össze nektek...

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Dupla ajándék magadnak: Éva Advent különszám kedvezményes Éva-előfizetéshez! Fizess elő egy évre az Éva magazinra, és mi megajándékozunk egy ÉVA ADVENT különszámmal! Most mindez 40 százalék kedvezménnyel 7645 Ft helyett csak 4590 FT!

Csak 4590 Ft