„Ki másról?" – erősítette meg John Mayer, hogy új dala Katy Perryről szól

Borítókép: „Ki másról?" – erősítette meg John Mayer, hogy új dala Katy Perryről szól Forrás: Getty Images
Az énekes–dalszerző azt is bevallotta, hogy Katy volt az utolsó komoly kapcsolata, amely 2015-ben ért véget. Azért hallgassátok meg a dalt is, egyáltalán nem rossz.

Ritkán fordul elő, hogy egy popzenész elmondja a nyilvánosság előtt, hogy kiről írja a dalait – általában ködösítenek, olyanokat mondanak, hogy egy dal nem fedi le egy az egyben a valóságot. Most azonban John Mayer felvállalta, hogy legújabb single-je, a Still Feel Like Your Man egyértelműen Katy Perryvel folytatott se-veled-se-nélküled kapcsolatáról íródott.

A popzenész, aki korábban olyan hírességekkel is járt, mint Jennifer Aniston, Jessica Simpson vagy Taylor Swift, most azt állítja, hogy Katy óta nem volt komoly kapcsolata.

Ki másra gondoltam volna? Amúgy a dal arról tanúskodik, hogy nem túl sok emberrel randiztam az utóbbi öt-hat évben. Ez volt az egyetlen komoly kapcsolatom az elmúlt időszakban
nyílt meg a New York Times-nak John.

Az énekes azt is elmondta az interjúban, hogy kész megállapodni. „Bárcsak lenne valaki, aki megrendezi nekem a 40. születésnapi bulimat. És el tudnék viselni egy babát is, a fülében természetesen a biztonsági fülhallgatóval [mármint a koncertek kulisszái mögött]".

John, aki októberben tölti be a 40. évét, egy elit társkereső appot is használ, de mint mondja, többnyire chatelésből áll az egész, kevesen vannak, akik találkoznak is.

Forrás: Getty Images

Mayer új lemeze áprilisban jön ki – az első 2013 óta. A szóban forgó dal olyan szövegrészleteket is tartalmaz, mint például „még mindig a zuhanyzómban van a samponod arra az esetre, ha hajat akarnál mosni.” Hallgassátok meg, egyáltalán nem rossz, kicsit Stevie Wonder-es: