Kortárs design és az otthon íze egy helyen - Ilyen az Elements Budapest

Borítókép: Kortárs design és az otthon íze egy helyen - Ilyen az Elements Budapest
Mutathat még egy hely újat Budapest belvárosában? A válasz határozottan: igen.

Az Elemenst Budapest először is nagyon klassz helyen van: néhány lépésnyire a Parlamenttől, a belvárosban, de mégsem a legnagyobb forgatagban. Ahogy belépünk, mindjárt egy laza bisztró fogad, ahol akár reggelizhetünk is, de hétköznaponként ebédmenü is választható. Beljebb és kicsit lejjebb haladva egy lélegzetelállító térbe jutunk, ahol minden extrával felszerelt bár, és igazi belvárosi dzsungelhangulat fogad.

És persze egy vagány á la carte étlap, amelyen izgalmas orosz és kaukázusi klasszikusok is megtalálhatók, de aki magyar vagy nemzetközi ételekre vágyik, az is megtalálja a számítását. A bár felett egy szinte dekadens VIP "páholy" található, ahol azonnal kedvet kapunk egy (vagy több) kiválóan elkészített koktélhoz. Az itallapon egészen komoly tételeket is találhatunk, a luxus kedvelői is elégedetten dőlhetnek hátra a VIP részleg elegáns bársonyfoteleiben.

Az Elements Budapestben az orosz, a kaukázusi és a magyar konyha találkozik. A tulajdonosok azt tűzték ki célul, hogy az itt élő oroszok végre úgy érezhessék magukat, mintha otthon lennének, az ide látogató magyarok és turisták pedig ugyanilyen élvezettel fogyaszthassák a kínálatban szereplő ételeket. Nincsenek túlgondolt, túlcicomázott fogások és értelmezhetetlen ételkompozíciók. Itt minden az, aminek látszik! A ráérős reggelitől kezdve egy gyors munkaebéden át egy ünnepi vacsoráig minden igényt kielégít. Az Elements Budapest igazi találkozási pont a belváros szélén! Romantikus, vagány és szexi!