Kényelmesen, biztonságban, otthon - az Elgato termékeivel!

Borítókép: Kényelmesen, biztonságban, otthon - az Elgato termékeivel!
Vajon minden rendben van otthon, ugye kihúztam a vasalót? Az Elgato okos eszközökkel többé nem kell ezeken rágódnod! �

Bár a nyaralás a kikapcsolódásról szól, sokunk fejében ott motoszkál a gondolat, hogy minden rendben van-e otthon, lekapcsoltuk-e a villanyt indulás előtt és nem maradt-e nyitva valamelyik ajtó vagy ablak. Az Apple HomeKit kompatibilis, vezeték nélküli Elgato Eve okosotthon családjával ezeket a kérdéseket örökre magunk mögött hagyhatjuk! Ráadásul az eszközök applikáció segítségével programozhatók és szabályok beállításával automatikusan is működhetnek.

Az Elgato Eve Door & Window szenzorokat és otthoni központot használva – ami lehet egy Apple TV vagy egy iPad is – távolról, a mobilunkon tudjuk ellenőrizni, hogy valamennyi ajtó és ablak zárva van-e, sőt akár egy ablaknyitásról is kaphatunk értesítést. Az Elgato Eve Motion mozgásérzékelő pedig rögtön jelez, ha mozgást érzékel otthonunkban.

Drága műszaki cikkeinknek nem tesz jót egy hirtelen áramkimaradás, pedig egy nagyobb nyári vihar esetében ez könnyen előfordul. Így, ha indulás előtt például elfelejtettük kihúzni a tévét a konnektorból, az Elgato Eve Energy segítségével távolról is áramtalaníthatjuk, amivel a balesetek megelőzésén túl nem mellesleg még energiát is spórolunk.

Ha pedig épp nem szeretnéd telefonod használni az okos eszközeid állításaira vagy pár okosotthon funkciót szeretnél elérhetővé tenni vendégeid, gyerekeid számára is, akkor az Elgato Eve Button előre beállított funkciói segítségével egy gombnyomással vezérelheted okosotthonod. Válaszd ki előre, hogy a nyári estéken, egy házibuli alatt, vagy akár hétköznap reggelente milyen beállításokat részesítesz előnyben, így egy gombnyomással kiválasztható a megfelelő szcenárió és máris élvezheted az otthon igazi kényelmét!