Gyerekek készítettek interjút Hugh Granttel, aki egészen értelmes válaszokat adott a cuki kérdésekre

Borítókép: Gyerekek készítettek interjút Hugh Granttel, aki egészen értelmes válaszokat adott a cuki kérdésekre Forrás: Getty Images
A színész a Paddington 2-ben játssza az ügyeletes rosszfiút.

Elképesztően cuki interjút adott Hugh Grant, amelyben gyerekek videón bejátszott kérdéseire válaszolt.

A veterán színész a Paddington 2 című családi film bemutatója kapcsán volt a People magazin Kid Interview sorozatának vendége Hugh Bonneville (Downton Abbey) és Sally Hawkins színészekkel együtt.

– Szerinted is olyan finom a narancslekvár, mint ahogyan Paddington állítja? – teszi fel a kérdést például a 8 éves Dahlia, aki a kamerák előtt meg is kóstolja a lekvárt az életében először.

– Egész jó alakítás volt, Dahlia, de nem eléggé, mert látszik, hogy ki nem állhattad, ami engem személyesen sért, mert ahonnan én jövök, ott a narancslekvár nemzeti specialitás – válaszolja a brit Hugh az amerikai kislánynak.

Íme a videó:

– Melyik az a játékállat, amelyről szeretnéd, ha életre kelne? – kérdezi a hatéves Amira.

– Volt egy játékmajmom, amikor annyi idős lehettem, mint te, de a bátyám úgy megkínozta, hogy utána nehéz volt szeretni. Levágta a fülét, aztán a kezét, aztán elérte, hogy büdös legyen – válaszolta a színész.

– Találkoztál már igazi medvével, és ha igen, mit tettél ebben a helyzetben? – vetette fel a tízéves Arianna.

– Történetesen találkoztam már igazi medvével, amikor a Hova lettek a Morganék? című vígjátékot forgattam [Sarah Jessica Parkerrel – a szerk.]. A jelenetben futás közben lep meg egy grizzly.

Ennek a medvének a jegestea volt a kedvenc csemegéje, és ha a megfelelő helyre állt, akkor mindig kapott belőle jutalmul. Igazán kedveltem azt a medvét. Utána együtt ebédeltünk
hangzik Hugh válasza.

Az 57 éves színész egyébként nemsokára ötödször lesz apa; barátnője, Anna Ebelstein svéd tévéproducer harmadik gyermekét várja Granttől. A család kissé faramuci módon állt össze, mert négy éven belül felváltva szült tőle négy gyermeket Ebelstein és Tinglan Hong brit recepciós.