Nem ismerte fel Madonnát egy futár, az énekesnő pedig teljesen kiakadt

Borítókép: Nem ismerte fel Madonnát egy futár, az énekesnő pedig teljesen kiakadt Forrás: Getty Images
Azért tény, hogy legújabb fotóján nem annyira hasonlít önmagára...

Madonna a napokban három elképesztő hírrel is bombázta a rajongókat az Instagramon. Egyrészt nem elég, hogy az énekesnő Európába költözött, de ráadásul új dalokon, sőt, még egy új filmen is dolgozik. Ahhoz kétség sem férhet, hogy a rajongóival szorosan tartja a kapcsolatot, hiszen élete legfontosabb mozzanatairól szívesen posztol fotókat és videókat; most például azt is megosztotta velük, hogy bizony még neki is meggyűlik olykor a baja a futárokkal.

Az énekesnő ugyanis rendelt egy csomagot, amit aztán nem tudott átvenni – a kiszállító fiú ugyanis nem ismerte fel, és így nem is hitte el, hogy Madonnával beszél. Ezek után a popkirálynő a Twitteren osztotta meg frusztrációját arról, hogy mennyire nevetséges volt a szituáció, és hogy még mindig várja a rendelését.

Végül a twitteres ötlete hatásosnak bizonyult, mert nem sokkal később a futárszolgálattól már érkezett is neki egy üzenet arról, hogy segítenek megtalálni a csomagját. Mindenesetre annyit hozzá kell tenni, hogy a Madonna által megosztott képen tényleg nem igazán hasonlít önmagára az énekesnő.

Az énekesnő a napokban ünnepelte a születésnapját, amihez természetesen a családja is csatlakozott. Ha még nem láttad a fotókat, itt megnézheted őket: