5 dolog, ami elengedhetetlen a tökéletes szemöldökhöz

Borítókép: 5 dolog, ami elengedhetetlen a tökéletes szemöldökhöz
Az egész arcodnak keretet ad, ha jól el van találva a szemöldököd.

Kiemeli a tekintetedet, keretet ad az arcodnak, egyedibb leszel tőle, karaktesebb leszel, ha a szemöldököd jól néz ki. Nem nagy ördöngősség hibátlan szemöldököt varázsolni.

Gyanta vagy csipesz?

Ha csak egy kicsit is érzékeny a bőröd, örökre felejtsd el a szemöldököd gyantázását, mindig csak csipesszel dolgozz. Könnyen megsérül a szemöldököd körüli bőr a gyantától, így napokig ki lesz pirosodva, és száraz is lesz a terület. Minden szedés után alaposan kend be nyugtató aloe vera zselével, így elkerülöd a fájdalmat és a kivörösödést.

Mitől lesz teljes a szemöldök?

Kezdd a formázást a hiányosságok kitöltésével. A szálak közti kis lyukakat a szőrnövekedésnek megfelelő irányban töltsd ki úgy, mintha plusz szálakat húznál be. Használhatsz ceruzát vagy port. Ezután rajzold meg a szemöldököd kezdetének formáját szögletesre vagy kerekre, ahogy tetszik.

Hogyan kell kiemelni?

Ha korrektorral végigrajzolod a szemöldököd fölötti részt, az alatta részt pedig a korrektorozás mellett egy kis highlighter porral is feldobod, szinte kiemelkedik az arcodból a gyönyörű szemöldök.

Milyen legyen a forma?

Minden esetben a saját, természetes szemöldök formádat kövesd, és azt tökéletesítsd, ugyanis az áll jól. Ne szedd túl, ne alakítsd másmilyenre az alakját, csupán töltsd ki, és az éleit hangsúlyozd!

Mi az, ami még kell?

Egy szemöldökfésű. Mielőtt ceruzával elkezded stylingolni a szemöldöködet, fésüld felfelé illetve a füled irányába a szálakat.

Nem is nehéz!