Gyász: 37 évesen elhunyt Fábián Juli énekesnő

Borítókép: Gyász: 37 évesen elhunyt Fábián Juli énekesnő Forrás: Facebook
Juli nyáron jelentette be, hogy ideiglenesen visszavonul, mert a gyógyulására kell koncentrálnia.

Elhunyt Fábián Juli énekesnő; hosszú ideje küzdött rákbetegséggel. Békésen távozott családja, barátai és zenésztársai körében – mondta Szepesi Mátyás, a művész menedzsere az MTI-nek.

Fábián Juli 1980-ban született, a Zeneakadémia jazz tanszakán tanult. Számtalan jazz-formációban énekelt, 2005-ben közreműködött az elektronikus zenét játszó Erik Sumo Band tagjaként a My Rocky Mountain című CD-n. 2007-ben és 2008-ban a világ egyik legrangosabb jazz-énekversenye, a Montreux Jazz Voice Competition legjobb nyolc énekese közé jutott. 2005-től öt éven át énekelt a Barabás Lőrinc Eklektric nevű formációban. Két lemezt adott ki Zoohackerrel közösen, és 2012-ben bejutottak a legjobb nyolc közé A Dal című tehetségkutató tévéműsorban.

Az énekesnő néhány hete bizakodva adott hírt magáról a Facebook-oldalán.

Egy komoly mélyrepülésen vagyok túl, amiből szerencsére felálltam és újra egyre jobban érzem magam. Ezen a krízisen, és az egész időszakon a saját belső erőm mellett a családom, a barátaim, a gyógyítóim támogatása, gondossága, szeretete segített és segít át, és a szeretet, ami tőletek árad felém mindenféle formában. Nagyon hálás vagyok ezért
írta akkor.

Nagyon szomorúak vagyunk, sokat gondoltunk Julira és drukkoltunk, hogy meggyógyuljon.