Hogyan turbózd fel az erkélyedet? Itt vannak a jól bevált tippek

Borítókép: Hogyan turbózd fel az erkélyedet? Itt vannak a jól bevált tippek
Legyél merész, hiszen csupán a kreativitásod szabhat határt annak, hogy miként használd ki az erkélyedet!

Egy beépített erkély rengeteg lehetőséget rejt magában, és kitűnő megoldás lehet akkor is, ha növelnéd kis lakásod tereit. Kedved szerint kifestheted, használhatod gardróbként, dolgozószobaként, télikertként, de akár egy pihenőszobát is kialakíthatsz belőle.

Egy mindent elrejtő kamra a konyhádhoz! Jól hangzik nem? Ha nincs külön spájzod és helyhiánnyal küzdesz, alakíts ki az erkélyeden egy jól szellőző, hűvös kamrát. Itt helyet kaphatnak a befőttek, zöldségek és az éppen használaton kívüli konyhagépek is. Egy kicsi asztallal, textíliákkal, étkezővé is varázsolhatod konyhával kapcsolatos erkélyedet. Fesd ki vagy válassz ízlésedhez illő csempe burkolatot hozzá.

Télen is teremthetsz magadnak tavaszi hangulatot az erkélyeden. Imádod a növényeket, de télre nem tudod behozni őket a lakásba? Van rá egy szuper megoldásunk: építs minioázist a balkonból! Nincs is másra szükség hozzá, mint jó minőségű és szigetelésű ablakok beszerelésére, amelyek megfelelő hőmérsékletet biztosítanak a helyiségnek. Növényeid garantáltan meg fogják hálálni!

Egy-két gyerek mellett biztosan örülnél egy kis zugnak, ahová elbújhatsz relaxálni, és csak a tiéd. De pihenőszoba vagy dolgozószoba legyen inkább? Ha komolyabb méretekkel rendelkezik az erkélyed, akár egy külön szobát is kialakíthatsz belőle. Széles ablakokkal, tolóajtóval, pihenő szófával vagy asztallal bármelyiket könnyedén megvalósíthatod.

Mindig is nagy gardróbra vágytál? Erkélyedből – főleg, ha hálószobádhoz kapcsolódik – ezt is kialakíthatod. Egy hosszú tükörrel, tolóajtós gardróbszekrénnyel, szőnyeggel és fésülködőasztallal kész is lesz álmaid gardróbja.

Szívesen belevágnál az átalakításokba, de szükséged lenne egy kis segítségre? Használd ki a Fundamenta Triplázó Bónusz Akcióját! Ha most nyitsz akciós feltételeknek megfelelő Fundamenta Lakásszámlát, a befizetésed mellé bónusz jóváírást kaphatsz.