Éld át az IDdesign élményt virágok között!

Borítókép: Éld át az IDdesign élményt virágok között!
Megérkezett a 2018-as IDdesign katalógus. Itt megnézheted.

A virágos téma újra divatba jött és 2018-ban globális szinten is trenddé válik. Koroktól függetlenül a virágok mindig mély szimbolikus jelentést hordoztak. A virágokkal nagyon érzékeny módon tudjuk kifejezni az érzelmeinket. A katalógus egy újfajta művészi kifejezésmódot kínál a gyengéd gondolataink és érzelmeink kifejezésére.

„Az idei évi katalógussal az volt a célunk, hogy a saját tervezői ambícióinkat egyensúlyba hozzuk az otthonos hangulattal“- mondta Christina Maj Brand Kragelund, az IDdesign Marketing és Márkáért felelős vezetője.

A katalógus az alábbi képre kattintva érhető el:

„Emiatt modelleket fotóztunk Dánia csodálatos tájaival a háttérben. A katalógusban megjelennek a patinás épületek és nagyvonalú kastélyok belső terei éppúgy, mint egy régi repülőtér terminálja, amely jól mintázza a skandináv letisztult ízlést és funkcionalizmust.”

A bútorok és kiegészítők terén nyújtott kínálatunk az egyik legnagyobb a piacon, ami minden igényt ki tud elégíteni. A termékek olyan formában kerülnek bemutatásra, amelyek a vásárlók számára könnyen átélhetőek és szinte maguktól megtalálják a helyüket az enteriőrben. A katalógus gazdag inspirációs forrást nyújt a design, a kényelem és a kifinomult termékek terén.

“Az a célunk, hogy személyes otthonokat hozzunk létre egyedi történetekkel. Ezek olyan történetek, amelyeket a skandináv design megoldásain keresztül mesélünk el” – magyarázta Niels Stendys, az IDdesign termékért és marketingért felelős vezetője.


“Az IDdesign univerzum jellegzetességei közé tartoznak a karakteres bútorok és kiegészítők, amelyek hűen példázzák a skandináv minőségérzéket és a részletek iránti elkötelezettséget. A 2018 kollekció a legfrissebb színeket és trendeket használja ahhoz, hogy az otthonod úgy ragyogjon, mint soha korábban.”

A „Let your home blossom” mottó alatt megjelenő katalógus elérhető online és az IDdesign üzletekben. A launch ideje alatt számos egyéb rendezvény is megrendezésre kerül. Látogass el az IDdesign MAXCityben és a Váci Corneren lévő bemutatótermébe és éld át az IDdesignt virágok közt.