Egy kis utószilveszteri hangulat: Ed Sheeran akkora bulit csinál egy több évtizedes örökzöldből, hogy ihaj

Borítókép: Egy kis utószilveszteri hangulat: Ed Sheeran akkora bulit csinál egy több évtizedes örökzöldből, hogy ihaj Forrás: Getty Images
Elég jól küldi a rockot a 26 éves popénekes srác.

Ed Sheeran 2017 egyik legsikeresebb popelőadója: a Shape of You és a Perfect című dala elég nagyot hasított és decemberben Károly herceg a brit lovagrend tagjává avatta. Most egy szilveszteri tévéműsorban adta elő a Layla című dalt Eric Claptontól; a videóban a műsorvezető, Jools Holland zongorán kíséri. Nézzétek:

A Layla 1971-ben jelent meg először; Clapton titokban szerelmes volt egyik legjobb barátja, George Harrison feleségébe, Pattie Boyd modellbe és a dalt ez a viszonzatlan érzelem ihlette. Néhány évvel később Boyd elvált Harrisontól és hozzáment Claptonhoz, akivel nagyjából tíz évig éltek együtt (azt persze nem lehetett elmondani, hogy Clapton különösebben hűséges lett volna hozzá).

Forrás: Getty Images
Pattie Boyd és Eric Clapton, 1983

A Layla a megjelenése idején nem tartozott Clapton legsikeresebb dalai közé, a világhírnév akkor érte el, amikor 1992-ben előadta az MTV Unplugged sorozatában, és a koncert lemezen is megjelent, amely 26 millió példányban kelt el világszerte.