A nagy pillanat! Itt a teljes videó arról, ahogyan Borbély Alexandra könnyek között átveszi a legjobb európai színésznőnek járó díjat

Borítókép: A nagy pillanat! Itt a teljes videó arról, ahogyan Borbély Alexandra könnyek között átveszi a legjobb európai színésznőnek járó díjat
A színésznő szerelme, Nagy Ervin is a könnyeivel küzdött! Az instyle.hu híradása.

Igazi örömhírről számolhattunk be a hétvégén, mert a Testről és lélekről című film főszereplője, Borbély Alexandra nyerte ugyanis a legjobb színésznő díjat az Európai Filmdíj szombati, berlini díjátadóján. Erről valószínűleg nincs olyan ember az országban, aki ne hallott volna, ám a díjátadóról eddig sajnos csak fotókat láthattunk.

Most viszont végre felkerült a videó, amin újra átélhetjük az eseményeket!

Borbély Alexandra teljesen elérzékenyült, mikor meghallotta a nevét, nem is tudta elrejteni a könnyeit a színpadon:

Nem tudok beszélni, pedig mindent felírtam. De felolvasni sem tudom... Kaptam már díjat színházi alakításért, de filmszínésznőként ez a legelső díjam.

A film másik főszereplő Alexandra párja, Nagy Ervin, aki szintén ott volt a díjátadón, és ugrált örömében, amikor a szerelme megkapta a díjat, ahogyan az is látszott, hogy Alexandra beszéde közben ő is teljesen elérzékenyült, miként a film rendezője, Enyedi Ildikó is – mi is teljesen meghatódtunk a következő képkockákat látva!

A Testről és lélekről című film hónapok óta nagy siker a filmfesztiválokon, és ezt nevezi Magyarország az Oscarra is. A történet is elég szokatlan: a film egy vágóhídon játszódik és két ember tényleg nagyon különös kapcsolatáról szól.

Még egyszer nagyon gratulálunk a színésznőnek!