Az óriási sikerű trónok harca élő koncertturné Budapesten is!

Borítókép: Az óriási sikerű trónok harca élő koncertturné Budapesten is!
Az óriási sikerű trónok harca élő koncert, Ramin Djawadi közreműködésével elhozza westeros világát az európai arénákba májusban, mielőtt visszatérne észak-amerikába 2018 őszén.

A legújabb technikai megoldásokat is felhasználva, a Trónok Harca® zeneszerzője, Ramin Djawadi elviszi a rajongóknak az óriási sikerű, Emmy-díj® nyertes HBO® showt Hét Királyságon és hét évadon át, egy új, magával ragadó élmény formájában. Ramin Djawadi közreműködésével elhozza westeros világát az európai arénákba májusban, mielőtt visszatérne észak-amerikába 2018 őszén.

Ramin Djawadi vezényletével, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel 45 városban lesz látható a koncert Európában és Észak-Amerikában, többek között Londonban, Párizsban, Berlinben, Amszterdamban, Stockholmban, Prágában, New Yorkban, Torontoban, Los Angelesben, Chicagoban és Bostonban.

Budapest is része ennek az egyedülálló turnénak, május 18-án lesz látható az előadás a Budapest Arénában .

Az óriási sikerű Trónok Harca élő koncertélmény, Ramin Djawadi közreműködésével elhozza Westeros világát az európai arénákba is 2018 májusában. Ezenkívűl az óriási keresletre való tekintettel egy második észak-amerikai turnét is a koncertkörúthoz kapcsoltak 2018 őszén, megadva az amerikai rajongóknak a lehetőséget, hogy megnézhessék a zeneszerző, Ramin Djawadi vezette zenekar és kórus előadását a legendás, Emmy-díj® nyertes HBO sorozat mind a hét évadának zenéjéből. A Game of Thrones Live Concert Experience új előadásai már a 7. évad zenéjét is tartalmazni fogják, csakúgy, mint a vadonatúj színpadképet, melyet lenyűgöző vizuális- és a legújabb videótechnika egészít majd ki.

“A Trónok Harca élő koncertélményt eljuttatni a közönséghez egy álom valóra válása volt év elején, amely egy három évvel ezelőtti ötletből jött létre” - nyilatkozta Djawadi. “A produkció mérete és látványa a Westeros világát valóban magával ragadó módon kelti életre, és boldog vagyok, hogy ezt az élményt lehetőségünk van nem csupán az észak-amerikai rajongókkal megosztani, hanem most először átkelni az óceánon, és végre Európába is elvinni a showt."

Egy szimfónikus látványosság
The New York Times

A Trónok Harca® élő koncertek Ramin Djawadi közreműködésével 2017 februárjában voltak láthatók Észak-Amerikában, három évvel azután, hogy az ötlet Djawadi fejéből kipattant. Az előadást a rajongók és a kritikusok egyaránt dicsőítették, mint kihagyhatatlan látványosságot a sorozat rajongói számára. A Guardian a showt "Westeros káprázatos életrekeltésének", a Mashable "epikus zenei utazásnak" nevezte, míg a New York Times "szimfónikus látványosságként" dicsérte.

Amennyire a Trónok Harca cselszövései és világa eseményekben gazdag, a sorozat népszerű zenéje ugyanígy együtt élt a rajongókkal a kezdetektől fogva, mivel a gondosan felépített dalok a karakterek közötti legfontosabb pillanatok érzelmi súlyát hangsúlyozták, elképesztő mélységet kölcsönöztek a csatajeleneteknek, és életre keltették George R.R. Martin könyveit. Ramin irgalmatlanul népszerű főcímzenéje önmagában is azonnal a popkultúra részévé vált.

Jegyek megvásárolhatók:

"Az év eleji turné hihetetlen fogadtatását alapul véve a Trónok Harca rajongók éppúgy élvezni fogják a koncert új verzióját Európában, ahogy a visszatérését Észak-Amerikába" - mondta Jeff Peters, az HBO licenc és kereskedelmi alelnöke. "A Trónok Harca rajongói megtalálhatók a világ minden szegletében, ezért izgatottan várjuk, hogy egy szélesebb, nemzetközi közönség is megtapasztalhassa Ramin rendkívüli tehetségét."

A turné, amelyet a Live Nation szervez az HBO Global Licensing-gel együttműködve, továbbra is innovatív zenei- és videotechnikát alkalmaz, amely életre kelti Westeros és Essos különböző részeit, valamint újabb felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos új turnéra hoztak létre. A koncertkörút május 8-án indul Madridban, és összesen 20 várost érint Európában május és június folyamán. Az észak-amerikai kör szeptember 5-én kezdődik Vancouverben, és október 14-én zárul Torontoban.

A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalán keresztül vásárolhatók. Kizárólag ülőjegyek kaphatók a Trónok Harca 2018. május 18-i élő koncertjére a Budapest Arénába. A normál jegyek mellett 3 különböző VIP csomag szintén elérhető a rajongók számára.

Ramin Djawadi előző munkái közé tartozik a Grammy®-jelölt Vasember filmzene 2008-ból, valamint a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft. A Trónok Harca® mellett, Ramin szintén Emmy-díjra® jelölt volt olyan televizíós munkáiért, mint az HBO®-n futó Westworld, vagy a Jövő emlékei, illetve a Szökés. Ramin legújabb projektjei közül pedig kiemelkedik az októberben bemutatásra kerülő Hegyek között mozifilm zenéje.

George R.R. Martin eladási listavezető fantasy könyvsorozatán alapuló Trónok Harca® a Westeros kontinensén élő nemesség és árulásaik története, ahol a nyarak és a telek évekig tarthatnak, és csak a hatalom vágya örök. Az Emmy®- és Golden Globe nyertes sorozat az egész világon megragadta a rajongók fantáziáját, és az egyik legnépszerűbb televizíós sorozattá vált.

GAME OF THRONES® LIVE CONCERT EXPERIENCE 2018

Európa:

május 8. - Madrid - WiZink Center

május 10. - Barcelona - Palau Sant Jordi

május 12. - Párizs - AccorHotel Arena

május 14. - Berlin - Mercedes-Benz Arena

május 15. - Lodz - Atlas Arena

május 16. - Prága - O2 Arena

május 18. - Budapest – Budapest Aréna

május 19. - Bécs - Wiener Stadthalle

május 21. - Amszterdam - Ziggo Dome

május 22. - Antwerpen - Antwerps Sportpaleis

május 24. - Dublin - 3Arena

május 25. - Belfast - The SSE Arena

május 27. - London – The SSE Arena, Wembley

május 29. - Hamburg - Barclaycard Arena

május 31. - Stockholm - Ericsson Globe

június 1. - Koppenhága - Royal Arena

június 4. - München - Olympiahalle

június 5. - Zürich - Hallenstadion

június 7. - Frankfurt – Festhalle Frankfurt

június 8. - Köln - Lanxess Arena

Észak-Amerika:

szeptember 5. - Vancouver, BC – Pepsi Live at Rogers Arena

szeptember 6. - Seattle, WA - KeyArena

szeptember 8. - San Jose, CA - SAP Center

szeptember 9.- Los Angeles, CA - The Forum

szeptember 11. - San Diego, CA - Viejas Arena

szeptember 12. - Phoenix, AZ - Gila River Arena

szeptember 14. - Denver, CO - Pepsi Center

szeptember 16. - Dallas, TX - American Airlines Center

szeptember 17. - Houston, TX - Toyota Center

szeptember 18. - Austin, TX - Frank Erwin Center

szeptember 21. - Tampa, FL – Amalie Arena

szeptember 22. - Ft. Lauderdale, FL - BB&T Center

szeptember 25. - Washington, DC - Capital One Arena

szeptember 26. - Newark, NJ - Prudential Center

szeptember 28. - Uncasville, CT - Mohegan Sun Arena

szeptember 29. - Boston, MA – DCU Center

szeptember 30. - University Park, PA - Bryce Jordan Center

október 2. - Philadelphia, PA - Wells Fargo Center

október 3. - New York, NY – Madison Square Garden

október 5. - St. Louis, MO – Scottrade Center

október 6. – Chicago, IL - AllState Arena

október 9. – Detroit, MI - Little Caesars Arena

október 10. – Columbus, OH - Schottenstein Center

október 12. – Montreal, QC - Bell Centre

október 14. – Toronto, ON - Air Canada Centre