A micella sztori folytatódik

Borítókép: A micella sztori folytatódik
Bizony, minden a micellás vízzel kezdődött... de a történet nem ért véget és a tökéletesen tiszta bőrhöz vezető út úgy tűnik még sok-sok micellás termékkel van kikövezve.

Számunkra is különleges ez az készítmény, így alig vártuk, hogy kipróbálhassuk, hiszen tudjuk, hogy naponta kétszer nem mindegy mivel tisztítjuk a bőrünket. Nézzük, milyen is a micellás tisztító gél! A Laboratorios BABÉ több évtizedes pályafutása alatt a bőrgyógyász szakma és a vásárlók körében is hatalmas elismerést érdemelt ki, mára pedig a bőrápolás egyik legkedveltebb világmárkája. A spanyol céget 1994-ben alapította két kiváló gyógyszerész azzal a céllal, hogy bőrbarát, ugyanakkor kiváló minőségű hatóanyagokból készült termékeket alkossanak a mindennapos bőrápolásra és a bőrproblémákra is. A BABÉ termékek hipoallergének, nem tartalmaznak mesterséges színezéket, és többségük független bőrgyógyászok által ellenőrzött vizsgálattal rendelkezik. A Babé arcápolási programjában mindent megtalálsz.

NÉHÁNY SZÓ A MICELLÁRÓL

A micella egy olyan molekulahalmaz, ami vizes közegben gömbformává alakul sok apró részecskéiből. A micella molekula egyik oldala a vízhez ragaszkodik, másik taszítja, a trükk viszont csak itt jön! Bőrrel érintkezve kinyílnak a gömböcskék, magukhoz vonzzák a bőrfelszínen található zsíros szennyeződéseket, majd visszazáródnak, mint akik jól végezték dolgukat. A hatóanyagok bejutását pedig úgy fokozza, hogy a tisztítás után az ápolás termékek könnyebben felszívódnak a tiszta bőrbe

BABÉ MICELLÁS ARCTISZÍTÓ GÉL

Egy arctisztításra alkalmas habzó gél, mely hatékonyan távolítja el a sminket és a mindennapos szennyeződéseket. Szappanmentes formulájának köszönhetően nem okoz bőrirritációt. Magas hatékonyságú aktív tisztí- tóanyagokat tartalmaz, melyek segítenek puhává, selymessé tenni a bőrt. Betain tartalma növeli a bőrsejtek regenerációját, édesgyökér (Licorice) hatóanyaga pedig nyugtat, és segít enyhíteni az esetleges bőrgyulladást.