Beyoncé édesanyjától végre megtudtuk, miért kaptak az újszülött ikrek ilyen fura neveket

Borítókép: Beyoncé édesanyjától végre megtudtuk, miért kaptak az újszülött ikrek ilyen fura neveket Forrás: Getty Images
Rumi és Sir. Miért? Hát ezért.

Június 13-án adott életet ikreinek Beyoncé, és a világ azóta sem tért magához a kis újszülöttek fotói fölött érzett ámulatából, nem beszélve az énekesnő furcsán pozicionált köldökéről.

És azon gondolkoztatok már, miért kapták ezeket a furcsa neveket az ikrek? Rumi és Sir Carter – miért pont? Nos, a titokról nem kisebb személyiség, mint Beyoncé édesanyja, Tina Lawson rántotta le a leplet.

Rumi, az újszülött kislány egy 13. századi perzsa költőről, Rúmiról kapta a nevét. Rúmi 1207-ben született a mai Tadzsikisztánban, és szerelmes verseit, bordalait, istenes költeményeit azóta is szavalják nemcsak a Közel-Keleten, hanem egész Európában is; az Egyesült Államokban különösen népszerű, egyesek szerint a legolvasottabb költő Amerikában.

Forrás: Getty Images

Minderről Tina, a boldog nagymama egy nemrég közzétett instagramjából szereztünk tudomást, aki Rúmi-idézetekkel üzente meg a világnak, hogy mi áll a különös névadás hátterében.

Tina arra is felhívja a figyelmet, hogy a hármas szám milyen fontos szerepet játszik Rúmi költészetében, márpedig Beyoncé gyermekei immár hárman vannak a legidősebbel, az ötéves Blue Ivyvel együtt.

Sir pedig, Rumi ikertesója a TMZ bulvárportál szerint Rúmi egyik legismertebb művéből kaphatta a nevét, amely így hangzik angolul:

Bring the pure wine of
love and freedom.
But sir, a tornado is coming.
More wine, we’ll teach this storm
A thing or two about whirling.

Na vajon? Mostantól a Beyoncé-rajongók milliói szúfi misztikus költészetet olvasnak majd a TMZ helyett? Ki tudja, még az is megeshet.

Röhögtél ma már? Nézd meg ezt a galériát, mert miért ne: