Folyton meleged van a hálószobában, míg a partnered fázós? Itt a megoldás, amely akár a kapcsolatodat is megmentheti

Borítókép: Folyton meleged van a hálószobában, míg a partnered fázós? Itt a megoldás, amely akár a kapcsolatodat is megmentheti
Az okostelefon és az okosóra után itt az okospaplan!

Sajnos túlságosan gyakran fordul elő, hogy egy pár azért alszik külön szobában, mert teljesen más a szervezetük hőmérséklettűrő képessége. Az egyik fél gyakran fázósabb, mint a másik, aki emiatt rendszerint verejtékben úszva ébred és amúgy is levegőhiányra panaszkodik. De ennek most vége!

Az évtized találmánya lehet a Smartduvet paplan, amely nem elég, hogy beveti saját magát (!), de a hőt is kétféleképpen képes szabályozni.

Az önbeágyazásra alkalmas ággyal 2016 decemberében rukkolt elő a cég, és most új extrával egészítették ki a találmányukat: a Smartduvet Breeze-be kettős hőmérséklet-szabályozót építettek, hogy a boldog tulajdonosok – idézzük – „elkerülhessék az összes jövőbeli vitát a hőmérsékletet illetően”.

Az ágy két oldalán az alvó párok ízlésük szerint állítgathatják a hőmérsékletet, méghozzá a mobiltelefonjukról. Ez úgy mellesleg környezetbarát megoldás is, mert az egész ház helyett elég a saját testük közvetlen környezetét légkondicionálni. Nézzétek a videót:

A Smartduvet okospaplanja 200 dollárba kerül majd; az Indiegogón gyűjtenek pénzt, hogy elindulhasson az üzlet, és az első körben kitűzött 20 ezer dolláros céljukat már többszörösen túlteljesítették: 100 ezer dollárnál tartanak. A csodaágynemű várhatóan szeptemberben kerül forgalomba.

Ideje, hogy az alvás végre megkapja az őt megillető figyelmet
hangzik el a videóban.

Ha pedig nem vagy túl fázós, akkor ajánljuk, próbáld ki a meztelenül alvást!