Dubai a vásárlás fellegvára

Borítókép: Dubai a vásárlás fellegvára
Az Emirátusok a világ egyik legnagyobb bevásárlóparadicsoma. Hatalmas malljaiban, a legmenőbb világmárkák várják a divat és a luxus szerelmeseit. Amit kevesen tudnak: nyáron megfizethető áron...

Különlegesen fontos időszak az Emirátusok életében a nyári, szezonközi akciók időszaka. Ilyenkor szinte minden a vásárlásról szól, a helyiek és a turisták egytől-egyig a csillogó-villogó bevásárlóközpontok felé veszik az irányt. Ami persze egyáltalán nem meglepő, hiszen a nyár elejére időzített akciók során hihetetlenül kedvező áron juthatunk valódi luxuscikkekhez, alakalom adtán olyanokhoz is, amelyek árcédulái valóban a leggazdagabbak pénztárcáihoz idomulnak.

A Dubai Summer Suprises fesztivál idén Július 1 és augusztus 12 között várja a shoppingolás szerelmeseit. A 20. alkalommal visszatérő Dubai Summer Suprises (DSS), ahogyan az a nevéből is kiderül, számtalan meglepetéssel várja látogatóit. Több ez, mint egyszerű árleszállítás, a kedvező árak mellett hatalmas vonzerőt jelentenek a vásárlás ünnepét megkoronázó, nemzetközi színvonalú rendezvények is. Koncertek, előadások, színpadi bemutatók sora várja ilyenkor a látogatókat. A szervezők ígérte szerint idén sem lesz hiány sztárokban és a szuperprodukciókban. Az emirátusok legek országa, így biztosak lehetünk benne, bár a rendezvény pontos programját még nem árulták el, hogy erre a nyárra is számos extrameglepetéssel készülnek.

Az Emirátusok turisztikai kormányzata évekkel ezelőtt komoly fejlesztésekbe kezdett. Az ország ma már nem csak az egyik legbiztonságosabb hely lett a világban, de a családi nyaralások egyik kedvelt célállomása is. Vízi vidámparkok, a gyerekek szórakoztatására épült témaparkok (IMG, Dubai Parks) óriási akváriumok, korcsolya és sípálya kínál felejthetetlen élményeket a kisebbeknek is. A tengerparton épül a Dubai Eye, a világ legnagyobb óriáskereke, Abu-Dhabi attrakciója a Ferrari World, amely a maga 200.000 nm-es területével világ legnagyobb, fedett vidámparkja, de itt található a világ legnagyobb kört leíró hullámvasútja is. Így, amíg a felnőttek akár 75%-os kedvezményekkel, a legmenőbb márkák üzleteiben vásárolgatnak a kisebbek is színvonalas programokkal tölthetik a vakációt!

további információ:

https://www.otptravel.hu/dubai-akcios-ut