Global Wellness Day a Danubius szállodákban

Borítókép: Global Wellness Day a Danubius szállodákban
A cél, hogy 2017. június 10-én minél több embert sikerüljön megmozgatni szárazon és vízben!

A több mint 4 évtizedes tapasztalattal rendelkező Danubius Hotels tagszállodái Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában örömmel csatlakoznak nemzetközileg összehangolt programokkal a Wellness Világnapjához.

Az egészséges életmód iránt elkötelezett Danubius Hotels tagszállodáiban csoportos tréningekkel, szaunával, masszázzsal, kedvezményes kezelésekkel és hangulatos programokkal várják az érdeklődőket a Wellness Világnapján. Érdemes kipróbálni a jól felszerelt szállodai Premier Fitness edzőtermeket és az elegáns gyógy wellness részlegeket, ahol ezen a napon a wellness fürdőkből, a wellness masszázsokból vagy a napi belépőkből árengedmény biztosítanak.

Adózzunk testet és szellemet frissítő testmozgással az egészségünknek - következzék egy kis kedvcsináló a változatos programokból.
A margitszigeti szállodában egész nap szauna szeánszokkal, délután Nordic Walking-gal, este gyertyafényes úszással készülnek, a Heliában kipróbálható az Aqua Fitness, Body Shaping és az X-press nyújtás, az Arenában jóga, pilatesz, spinning mellett fitnesz konzultációval várnak, a Flamenco-ban plusz egy havi klubtagságot kaphatunk az aznap megváltott havi bérlet mellé. A DHSR Hévízben, Aquában és különféle mozgásórák illetve szauna szeánszok vehetők igénybe, a sárvári és büki szállodákban a tornaórák mellett autogén tréninggel illetve Bükön gyerekprogramokkal várják a vendégeket. A csehországi Marienbad-ban, a Grand Hotel Pacific-ban a klasszikus masszázs, a Hydrojet kezelés és a Power Plate próbálható ki árkedvezménnyel, a DHSR Butterfly kedvezményes cellulit kezelést és borostyán masszázst kínál, a SPA Hotel Svoboda szintén kedvezményt biztosít egyes kezeléseire. A szlovákiai Pöstyénben a DHSR Thermia Palace csoportos mozgásórákkal, Nordic Walking-gal, kedvezményes fürdőbelépővel, kedvezményes kádfürdőkkel és kényeztető masszázzsal készül a világnapra, míg az Esplanade-ban a jóga, pilates és Nordic Walking kipróbálásán kívül a sóbarlang és a Napoleon Gyógyfürdő 50% kedvezménnyel látogatható. Az erdélyi Szovátán egész nap váltják egymást a csoportos mozgásórák szárazon és medencében emellett a vendégek kedvezményes kezeléseket vehetnek igénybe, este pedig sós szauna szeánsszal lazíthatnak. Részletes program ITT.