Gratulálunk! Ha ez a 13 jel igaz a pasidra, megtaláltad a tökéletes úriembert

Borítókép: Gratulálunk! Ha ez a 13 jel igaz a pasidra, megtaláltad a tökéletes úriembert Forrás: Getty Images
Bár a kinézet is fontos abban, hogy eldöntsd, kivel randizol, néhány alkalom nem elég arra, hogy megtaláld a tökéletes úriembert és mélyebb következtetéseket vonj le a randipartneredről.

Nőként nincs is jobb dolog annál, mint egy olyan férfi közelében lenni, aki kellően maszkulin, de nem mellkasát ütögető gorilla, aki magabiztos és úriemberként viselkedik a legtöbb helyzetben. Felnőtt, érett férfi, aki tud bánni a nőkkal. Ha ez a 13 tulajdonság igaz a barátodra, csak gratulálni tudunk a jó választáshoz!

  1. Nagyon odafigyel a higiéniára és sosem megy hosszú, koszos körmökkel, kilógó fülszőrrel hozzád. Igen, ezek az apró külsőségek is sokat számítanak.
  2. Tökéletesen tudja kezelni a munkáját és magánéletét, törekszik az egyensúly megtartására és valahogy úgy érzed, ez csípőből megy is neki.
  3. Amikor érdekli egy nő, nem vár napokig azzal, hogy felhívja. Lefoglalja az asztalt, visz egy üveg bort és egyben hazajuttat.
  4. Ha találkozik egy nővel, a randi után azonnal tudtára adja, hogy szeretne-e találkozni vele. Ha nem, udvariasan elutesítja, de nem köntörfalaz, őszinte.
  5. Kinyitja az ajtókat, leveszi és felsegíti a kabátot. És nem azért, mert a nőket gyengének tartja, hanem ő maga erős, hogy megmutatja, mennyire érdekli a partnere.
  6. Lehet, hogy a nő ágyába is be akar kerülni, de az agyába is, mivel tudja, csak így lehet teljesen levenni a lábáról a nőket.
  7. Nem hagyja, hogy a nők rohanjanak utána és ők hívják el randizni, mert nincs szüksége ilyen jellegű megerősítésre a kinézetével kapcsolaban.
  8. Nem olyan, mint a nő apja, nem játszik megmentőt és vezért sem. Egy egyenlő rangú társat keres.
  9. Olyan nőt keres, aki önmagáért szereti.
  10. Van munkája, hobbija, közeli barátai.
  11. Időt szán arra, hogy megismerje magát és megértse jellemét, értékeit, előnyeit, hátrányait.
  12. Büszke arra, ahogyan a nőket kezeli.
  13. Nem jófiú, vagy rosszfiú, hanem FÉRFI! Egy vezető, aki nem lányt keres, hanem nőt. Egy olyat, akitől tud tanulni és hasonlóan jó tulajdonságokkal rendelkezik. Képes érte harcolni és várni rá, ha szükséges. Ha eljön az idő, nem teketóriázik, hanem tesz azért, hogy megszerezze.