Napi horoszkóp december 21.: a Nyilasok komoly elhatározásra jutnak, a Bakok végre kézzel fogható eredményt produkálnak

Borítókép: Napi horoszkóp december 21.:  a Nyilasok komoly elhatározásra jutnak, a Bakok végre kézzel fogható eredményt produkálnak Forrás: kaboompics
Mára is izgalmas üzeneteket tartogat a napi horoszkóp, érdemes tehát elolvasnod, hisz ismét fontos dolgokat tudhatsz meg belőle!

Napi horoszkóp december 21.

KOS (március 21-április 20)

Pozitív gondolkodásodnak és „életigenlésednek” köszönhetően ma olyan emberekkel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, akikről azelőtt el sem merted volna képzelni. Érdemes nyitnod feléjük, mert ebből még akár komolyabb barátság is kialakulhat, esetleg akad majd olyan is közöttük, aki többet szeretne egy egyszerű jó baráti viszonynál. Nem érdemes azonban túl messzire szállnod a rózsaszín felhőn, mert ugyan nagyon szuper, hogy ennyien legyeskednek körülötted, de tartsd meg a méltóságod és szerénységed, ne dőlj be elsőre, ha valaki kicsit csábosabban tekint rád, mint mások. Egy hosszabb távú baráti viszony időnként sokkal többet tud érni egy rövid, mindent elsöprő, hurrikán szerű szerelmi kalandnál!

BIKA (április 21-május 21)

Ünnepek ide, vagy oda, az életednek egy olyan szakaszához érkeztél, amikor meg kell húznod egy bizonyos határvonalat ahhoz, hogy sikereket érhess el és maradéktalanul boldog lehess. Eleinte félelemmel tölt el a változás, a bizonytalanság érzése frusztrál, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ha soha nem lépsz előre, nem fogsz tudni új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodni! Az lebegjen a szemed előtt, hogy minden régi ajtó bezárásával olyan lehetőségek nyílhatnak meg előtted, amelyekről azelőtt álmodozni sem mertél volna! Ne félj az újtól, a változásoktól, időnként muszáj ilyesmiket eszközölnöd ahhoz, hogy végül tényleg boldog lehess!

IKREK (május 22-június 21)

Váratlan hiba csúszik a számításodba, amely végül meghiúsítja a terveidet, emiatt borzasztóan bosszús és dühös vagy, elsősorban magadra. Ha sikerült azonban megfelelően a helyükre tenned a dolgokat, letisztáztad magadban, hol lehetett csúszós a talaj, próbáld meg lezárni és elengedni, hisz ha benne ragadsz, képtelen leszel tovább lépni és ezzel új lehetőséget teremteni magadnak, amely majd a sikerhez vezető út lehet. Nem érdemes beleveszned az önvádba, hisz az csak hátráltatni fog a későbbiekben. Ez most nem sikerült, de nincs kizárva, hogy neked is megadatik majd a siker!

RÁK (június 22-július 22)

Előzetes gondolkodás nélkül, azonnal fejest ugranál valamibe, amiben bármi izgalmat, vagy kihívást találsz. Érdemes azonban mérlegelned, mielőtt „Hűbele Balázs” módjára fejjel rohannál a falnak, mert ha nem úgy sikerül a dolog, ahogy azt elképzelted, még meg is sérülhetsz! Fogadd el, hogy a Világ tele van délibábokkal és nem biztos, hogy olyan könnyű elérni őket, mint amilyennek látszanak, mint ahogy az sem biztos, hogy olyan közel vannak hozzád valójában, mint amennyire szeretnéd. Küzdj a sikerekért, az eredményért, hisz az elismerést csak akkor tudod bezsebelni, ha Te, magad tettél valamit azért, hogy felállhass a dobogóra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan problémát sikerül végre megoldanod, amely már hosszú ideje nehezíti meg az életed, most azonban olyan lehetőség kínálkozik, amellyel örökre pontot tehetsz a dolog végére. Mivel a környezetedre is hatással volt, nagyon hálás lesz neked mindenki, mert már nagyon frusztráló volt mindenki számára. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy talpraesettséged és kreativitásod egyedülálló. Figyelj a részletekre, ne csak nézz, hanem láss is, mert ezúttal is kiválóan bebizonyosodott, hogy egy kis furfanggal milyen könnyen zárhatsz le, számodra és mások számára is frusztráló problémákat! Ez igen, Mágika!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, amely nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez egy minimálisan frusztrál, úgy érzed ugyanis, hogy ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna, minden szempontból. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát. Legközelebb magad jobban odafigyelsz, ám azért, mert most frusztrálod magad miatta, vissza már nem tudsz csinálni semmit! Engedd el és koncentrálj a közelgő ünnepekre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nehéz és felelősségteljes döntést kellett meghoznod, mert a probléma kezdett már a fejedre nőni. Első pillanatban megrémít, hisz nem vagy hozzászokva ilyen jellegű döntésekhez, félsz, hogy ne okozz vele csalódást senkinek, ám ahogy telik az idő, rá kell jönnöd, hogy akárki akármit mond, érdemes volt erre az elhatározásra jutnod. Nagy tehertől szabadultál meg ugyanis, amely nem nyomasztja többé a lelked és ez határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza, csak azért, mert egyeseknek ez nem tetszik, ha már elindultál, menj is végig az úton! Ez csak rád tartozik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Néhány olyan dolog kísért a múltadból, amelynek nem tettél pontot a végére, ezek lezáratlanságuk miatt férkőznek bele a mostani életedbe is. Mivel nem hagynak nyugodni, Te pedig nem tudsz továbblépni, érdemes visszatekinteni és kísérletet tenni arra, hogy le tudd zárni őket. Addig a kis bogár a füledben folyton duruzsolni fog és nem fogsz tudni nyugodtan aludni sem. Talán ha elhatározod magad, nem lesz olyan nehéz újra elővenni a múltat és minden egyes részletet töviről hegyire újra átrágni. Hidd el, minél hamarabb veselkedsz neki, annál előbb szabadulsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, melynek lezárásával új dolgok felé nyithatsz. Valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt megakadályozza, mindent megtesz azért, hogy el ne veszítsen. Téged eleinte felháborít, hogy milyen jogon befolyásolja az életed, de ha mélyebben belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy talán túlságosan ragaszkodik hozzád, nem feltétlenül akar neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életed felett miért Te vagy az egyetlen vétójoggal rendelkező személy. Sokkal könnyebben fog menni a lezárás, ha ő is megérti, hogy is áll pontosan a helyzet.

BAK (december 22-január 20)

Végre sikerült megvalósítani, amiért olyan régóta dolgozol már éjt nappallá téve. Igazi kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen számukra hihetetlen módon megugrottad az akadályt, amiről próbáltak lebeszélni. Benned viszont minden megvolt ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na ezt csinálja bárki is utánad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Idén Karácsonyra olyasmire készülsz, amely nem minden nap történik meg veled, épp ezért mindent elkövetsz annak érdekében, hogy ha eljön a pillanat, minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Rengeteg időt és energiát belefektettél már, csakis ennek köszönheted, hogy a dolgok úgy haladnak a maguk útján, ahogy eltervezted a folyamatot. Épp ezért most kicsit lazíthatsz a gyeplőn, más dolgokkal is foglalkozhatsz, mert úgy néz ki, nem fog romba dőlni a műved csak azért, mert egy pillanatra máshova figyelsz. Csak így tovább, így dolgoznak a profik!

HALAK (február 20-március 20)

Valami nem sikerül elsőre, emiatt kezded feladni a dolgot, mielőtt nagyot hasalnál és minden porcikád belefájdulna. Ha azonban nem csak bizonyos pontokat ragadsz ki, hanem megpróbálsz globálisan tekinteni a helyzetre és a benned levő félelmeken felül tudsz kerekedni, hidd el, nem is lesz olyan megugorhatatlan az akadály. Bízz magadban és higgy abban, hogy benned is megvan az a tehetség és kreativitás, ami a siker eléréséhez szükséges! Nagy büszkeséggel fog eltölteni, ha belekóstolhatsz a siker ízébe, csak fel ne add az elején!