Karácsonyi ajándékötletek az ALDI-tól

Borítókép: Karácsonyi ajándékötletek az ALDI-tól
Ha még nem tudod, mivel lepd meg családtagjaidat karácsonyra, segítünk! Az ALDI karácsonyi kínálatában kicsiknek és nagyoknak egyaránt szuper ötleteket találsz.

Anyának vagy nagymamának
Ha anyukád vagy a nagyid szívesen sürög-forog a konyhában, akkor biztosan örülni fog egy szakácskönyvnek, egy elektromos tejhabosítónak vagy akár egy Raclette grillsütőnek. Főzés után jöhet a kikapcsolódás, ehhez csupán egy színezőkönyvre van szükség. És hogy a pihenés teljes legyen, lepd meg őket néhány finom édességgel is.

Raclette grill: 7999 Ft/készlet
Szakácskönyv selyemszalaggal: 2499 Ft/darab
Színezőkönyv felnőtteknek: 2999 Ft/darab
Elektromos tejhabosító: 8999 Ft/darab (2016. december 18-tól)

Apának vagy nagypapának
Egy férfinek mindig szuper ajándék egy üveg jó minőségű alkohol, szerencsére az ALDI-ban ebből is nagy a választék. Egy üveg újfehértói meggypálinka, egy Lajvér Szekszárdi Cabernet Sauvignon vagy egy Kristinus Birtok vörös cuvée jó választás lehet. Zene- és filmszerető apukák és nagypapák örülni fognak egy Bluetooth fejhallgatónak vagy akár egy Notebooknak.

Bluetooth fejhallgató: 12.900 Ft/darab (2016. december 15-től)
Notebook 2 az 1-ben: 99.990 Ft/darab (2016. december 15-tól)

Gyereknek vagy tesónak
A gyerekeknek talán a legkönnyebb ajándékot választani, az ALDI-ban ugyanis a játékkonyhától kezdve, a színező- és kifestőkönyvön, társasjátékokon át, legót, mágikus rajztáblát, dartsot, szintetizátort és különböző fajátékokat is találsz. Nem lesz könnyű a választás.

Böngészd át karácsonyi katalógusunkat és szerezd be az ajándékokat az ALDI-ban! Az ünnepi időszakban meghosszabbított nyitvatartással várunk!

Ha pedig jövőre szeretnéd, ha mi állnánk bevásárlásodat, és nyerj havonta 100.000 forintot egy éven át!