Elolvadsz ezektől a fotóktól a kisfiúról, aki rendszeresen összeöltözik a legjobb haverjával, aki történetesen kutya

Borítókép: Elolvadsz ezektől a fotóktól a kisfiúról, aki rendszeresen összeöltözik a legjobb haverjával, aki történetesen kutya Forrás: Instagram
Hát még ha megismered Buddy és Reagen megindító történetét!

Buddy, a kétéves kisfiú nevelőszülőknél él. Az amerikai házaspár két kisgyereket nevel átmenetileg, és rendszeresen meglátogatják a nevelőnagymamát, a nevelőanya édesanyját, Sandit, akinek van egy labradoodle-je, Reagan.

(A labradoodle egy hibrid fajta, amely a labrador retriever és az uszkár keresztezéséből született.)

Buddy és Reagan azonnal a legjobb haverok lettek, és valahányszor a kisfiú a nevelőnagymamájánál van, a kutya majd kibújik a bőréből örömében.

A pótnagyinak, Sandinek megszakad a szíve a tudattól, hogy a kisfiút nemsokára örökbefogadják, ezért sajátos projektbe kezdett: mesekönyvet ír a nagy barátság történetéből, éspedig Reagan szemszögéből. A könyvet pedig „összeöltözős” fotókkal illusztrálta,

...amelyeknek óriási sikere van a közösségi oldalakon; az instagramon például több mint 100 ezer követője van Reagan oldalának.

A fotókon Buddy arca személyiségi okokból soha nem látszik teljesen. Egyébként nem is ez az igazi neve.

A mesekönyv majd a helyi nevelőszülő-szervezetet fogja támogatni; addig is megrendelhetitek a 2017-es Buddy-Reagan naptárt.

Galériánkban további megejtő fotókat találtok Buddy és Reagan főszereplésével.

fotók: Instagram