Napi horoszkóp, november 3.: a Rákok kihívással néznek szembe, a Skorpiók csapatjátékosként bizonyíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp, november 3.: a Rákok kihívással néznek szembe, a Skorpiók csapatjátékosként bizonyíthatnak
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, izgalmas üzeneteket küldtek ugyanis a csillagok!

Napi horoszkóp, november 3.

KOS (március 21-április 20)


Valami, aminek eddig nem tulajdonítottál nagyobb jelentőséget, most mégis nehéz perceket okoz neked, emiatt elég bosszús vagy, nem érted ugyanis, hogyan lett a bolhából ilyen hamar ekkora elefánt. Ahelyett azonban, hogy az idődet vesztegeted a bosszankodással és a válaszok keresésével, inkább fókuszálj most arra, hogy mihamarabb megoldd a problémát, nehogy aztán a fejedre szakadjon az egész, tokkal vonóval. Minden más ráér még, hisz neked ez van a fontossági sorrend tetején, így semmi sem olyan sürgető, hogy emiatt elodázd a megoldást. Gyorsan zárd le, hogy ne tornyosulhasson föléd az egész, hidd el, Te is sokkal nyugodtabban éled majd az életed!

BIKA (április 21-május 21)

Az a fajta személyiség vagy, aki mindig a biztosra megy, nem szereted a váratlan helyzeteket, emiatt nem is igen tudsz ilyenkor megfelelően reagálni. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban meg kell tanulnod adekvátan viselkedni, a helyzethez méltó magatartást tanúsítani, mert könnyen meglehet, hogy kellemetlen helyzetbe sodródhatsz. Igyekezz tanulni minden szituációból, hogy aztán a jövőben könnyedén, gond nélkül fel tudd használni és a tapasztalataid segítségével magabiztosan ragálni. Fogadd el, hogy időnként az Élet felülírja a terveid és meglehet, hogy el kell hagynod a biztonsági zónád ahhoz, hogy elérhesd a céljaid.

IKREK (május 22-június 21)


Akad valaki a környezetedben, aki ugyan hibát követett el, mégis mindent megtesz azért, hogy kimenekülhessen a helyzetből és megússza a felelősségre vonást. Mivel azonban Te pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit követett el, igyekezz elsősorban négyszemközt világosan a tudtára adni, hogy átlátsz a szitán és pontosan tudod, mi a célja a menekülésének. Amennyiben tudsz az illető lelkére hatni, be fogja látni, hogy nem érdemes tovább húznia az időt és jobban teszi, ha felvállalja mások előtt is, amit elkövetett, ha pedig mégsem adna igazat neked, ne ásd magad mélyebbre a helyzetben, hisz végső soron semmi közöd az egészhez és nem célod bajba kerülni sem emiatt!

RÁK (június 22-július 22)

A mai napon olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, kisujjból kirázod majd, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb odafigyelést igényel, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy a végkimenetel, hisz felmutatható eredményt szeretnél produkálni, ezért kellőképpen mélyre ásva magad, minden apró részletet megnézve úgy állj hozzá az egészhez, mintha ez lenne az utolsó lehetőséged arra, hogy végül győztesként kerülj ki a helyzetből. Fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned ahhoz, hogy a végén a célban elégedetten tekinthess a művedre! Hajrá, tedd oda magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)


Nem igazán szeretsz a komfortzónádból kilépve új helyzetekkel szembenézni, sokkal inkább a biztonsági játékra törekszel annak érdekében, hogy mindenképp biztos lehess a sikerben. Ezúttal azonban olyan helyzet adódik, amely korántsem az, amelyhez hozzá vagy szokva, feletteseid ugyanis olyasfajta feladattal bíznak meg, amelyhez nemhogy ki kell lépned a biztonsági zónádból, de még ismeretlen is az útvonal számodra. Hidd el azonban, minél inkább remeg a lábad, annál nagyobb eséllyel fogsz hatalmasat esni, állj meg tehát biztosan a lábadon, hogy ha már aknamezőre tévedtél, legalább okosan taktikázva juss át a túloldalra. A végén majd Te, magad is csodálkozni fogsz, hogy sokkal nagyobb volt a dolog füstje, mint a lángja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)


Akad valaki a környezetedben, aki annyira féltékeny a sikereidre és az ebből adódó népszerűségedre, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy keresztbe tegyen neked. Mivel azonban ezt gyorsan észreveszed, igyekezz mielőbb leállítani és elmagyarázni, hogy a siker, amit elértél, nem magától pottyant az öledbe, nem álltál széttárt karokkal a szerencsére várva, hanem bizony nagyon keményen küzdöttél, nem kis áldozatokat hozva annak érdekében, hogy most ott tarthass, ahol vagy. Ha türelmesen fordulsz felé és ahelyett, hogy a kesztyűt felvennéd, megpróbálod vele megértetni, hogy mit és miért teszel a siker érdekében, talán neki is megváltozik a hozzáállása. Rajtad ne múljon!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)


A mai nap igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémit ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle, megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba!

SKORPIÓ (október 24-november 22)


Valakivel közös feladatot kapsz, amit csapatban kellene megoldanod, ám az már az elején teljesen világossá válik, hogy abszolút nem tudtok egy hullámhosszon működni. Konfliktusotoknak egyetlen oka van: két különböző irányba haladtok. Ez azonban jelentősen megnehezíti az olajozott csapatmunkát, ennek okán veszélybe kerül az eredmény is. Érdemes tehát mérlegelned, hogy a saját makacsságod fontosabb-e, vagy az, hogy ne okozz csalódást sem magadnak, sem a megbízóidnak. Próbálj találni egy közös nevezőt a társaddal és egy rövid időre, a célod érdekében adj lejjebb az elveidből, csakis a siker érdekében! Meglátod, megéri!

NYILAS (november 23-december 21)


Kezdesz belefáradni abba, hogy unos-untalan rovod a köröket, ennek ellenére semmi előrehaladás nem történik, már-már úgy érzed, valamiféle külső erő befolyásolja az eseményeket. Mielőtt azonban végleg feladnád a futást, ne feledd, hogy mi volt az eredeti célod és miért küzdesz már jó ideje. Ha szeretnél bármiféle eredményt felmutatni, csak igyekezz az eddigi tempót tartani és ne térj le az útról! Higgy magadban és a híresen nagy kitartásodban, nem fogsz csalódni!

BAK (december 22-január 20)


Próbálsz valakit jobb belátásra bírni valamivel kapcsolatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad ugyanis magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te a saját boldogdágodra koncentrálj, hisz azért vagy felelős. Amennyiben nem sikerül meggyőznöd, ne legyen emiatt kelkiismeret furdalásod, hisz mindent megtettél érte, innentől kezdve rá van bízva, hogy melyik utat választja!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)


Túl magasra állítod másokkal szemben a lécet, olyasfajta dolgokat vársz el, amelyet nem tudnak és nem is biztos, hogy szeretnének teljesíteni. Emiatt időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz nyilvánvalóan előbb-utóbb mindenki hangot ad nem tetszésének és lásd be, valahol igazuk is van. Büszke lehetsz arra, hogy egy maximalista, céltudatos ember vagy, de nem várhatod el másoktól, hogy erejükön felül megfeleljenek neked. Igyekezz mindenkit elfogadni úgy, ahogy van, hisz önmagában mindenki értékes ember, akiknek érdemes észrevenni azt a tehetségét, amivel a Sors megáldotta őt. Nem tudsz és nem is érdemes megváltoztatnod embereket és a Te szád ízére formálni őket. Légyél toleránsabb és hidd el, sokkal népszerűbb leszel!

HALAK (február 20-március 20)

A mai napon, akaratodon kívül kellemetlen szituációba kerülhetsz, hisz valaki, aki nem vállalja fel a hibáit, téged próbál bajba sodorni, csak hogy ő elterelje magáról a figyelmet, kibújva ezzel a felelősség terhe alól. Mielőtt azonban neked kellene mások előtt szégyenkezve magyarázkodnod, igyekezz tisztázni magad, elsősorban az illetővel értesd meg, hogy nem ez a módja egy-egy kellemetlen helyzet elintézésének, sokkal jobban teszi tehát, ha a jövőben egyenes gerinccel próbál beleállni a kellemetlen helyzetekbe is, pontosan azért, hogy ne mások kerüljenek ilyen szituációba. Abszolút nem kell vállalnod helyette semmit sem, hisz teljesen kívülállóként sodortak bajba, épp ezért maradj olyan távolságban, amilyen messze csak lehet! Miért lennél saját magad ellensége?!