Töltse az őszi hosszú hétvégét Veszprémben!

Borítókép: Töltse az őszi hosszú hétvégét Veszprémben!

Az idei ősz is számos rendezvényt kínál a Veszprémbe látogatók számára.
Az őszi időjárás sokszor megtréfálhat bennünket, de mindez nem okoz gondot, ha jegyet váltunk a Hangvilla valamelyik előadására, koncertjére. A kultúraszerető vendégek 2016 őszén sem lehetnek csalódottak, hiszen a változatos koncertek és előadások során a leghíresebb és elismert fellépők lépnek a Hangvilla színpadára hétről hétre. Humor, dráma, könnyű- és komolyzene egyaránt megtölti az üvegfallal körbeölelt épület termeit.

A magyar stand-up comedy élces stílusú humoristái mellett olyan legendás formációk is ellátogatnak Veszprémbe, mint a L’art Pour L’art társulat, Besenyő Pista bácsival, Margittal, a nagypapával és Boborjánnal együtt. Emellett számos különleges zenei utazásra is válthatunk jegyet az ősz folyamán.

A teljesség igénye nélkül, fellép a Hangvillában Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint alkotta duó, különleges, stílusokat vegyítő zenei produkciójukkal. Illényi Katica a hegedű csodálatos hangzásával örvendezteti meg a közönséget, Szentpéteri Csilla zongoraművésznő pedig a billentyűk segítségével varázsolja el a zene szerelmeseit.

A Veszprém Aréna sokaknak a veszprémi kézilabdacsapat fellegváraként ismert, azonban a csarnok falai közt nem csupán Nagy Lászlóék világszínvonalú játékával lehet találkozni. Az aréna időről időre helyszínt ad számos koncertnek, előadásnak. Idén ősszel sincs ez másképp. Október és november a zenéről fog szólni, ráadásul felvonulnak több különböző stílus képviselői is. Október 29-én a 90-es évek legnagyobb sztárjai lépnek színpadra a Veszprém Arénában. Az I. Retronic fesztiválon fellép többek közt Zoltán Erika, a Groovehouse, a TNT, a Kozmix, az est sztárja pedig a Coco Jambo című dalról elhíresült Mr. President lesz.

Boldog születésnapot Demjén Ferencnek, aki idén ünnepli 70. születésnapját! Ennek apropóján a Veszprém Arénában november 19-én ad jubileumi nagykoncertet a magyar zenei élet egyik legelismertebb zenésze.

Bár az időjárás már őszre fordult, a kellemes időjárás kiváló alkalmat teremt arra, hogy ellátogassunk a Veszprémi Állatkertbe, ahol megcsodálhatjuk az öt földrész legkülönlegesebb állatait, emellett akár életnagyságú dinoszaurusz szobrokkal is találkozhatunk az idén megnyílt Dinó Parkban. Itt a vállalkozó szelleműek akár egy valódi őslénykutatásban is részt vehetnek egy régészeti ásatáson.
Veszprém rendezvénynaptára igazi kuriózumokat kínál az őszi hónapokban is – látogasson el Ön is a királynék városába! Hosszúhétvégés csomagajánlatainkat megtalálja honlapunkon!