Ezeket (is) imádjuk a Douglasban!

Borítókép: Ezeket (is) imádjuk a Douglasban! Forrás: douglasshop.hu/markak/douglas-naturals/

DOUGLAS NATURALS
Rose & Pomegranate
Egy kozmetikai vonal, mely tiszta, természetes és hatékony.
A Douglas Naturlas ápolási termékcsalád a legmodernebb technológiával készült natúr kozmetikumok.


A minőségi arc és testápoló termékek olajok és kivonatok kombinációja az évszázados hagyományokon alapuló bőrápolási ismeretekkel. A termékek mindegyike a NATRUE minőségi szabványának megfelel, így joggal birtokolja a BIO-ORGANIKUS, a TERMÉSZETES KOZMETIKUM és a VEGÁN minősítést.

A termékek legfőbb összetevői az argán olaj, rózsaolaj, rózsavíz és gránátalma, melyek nyugtatják és hidratálják a száraz, irritált bőrt visszaadva annak természetes ragyogását, segítik a bőr védelmét a természet káros környezeti hatásaival szemben, erősítik a sejtek regenerációját és fiatalodását

A Naturals termékek megvásárolhatóak ITT

DOUGLAS HOME SPA
Breath of Amazonia
Szeretjük a testi és lelki pihenést, a nyugtató illatok és esszenciák kényeztetik a bőrt és körbe veszik az érzékeket. A Douglas Home Spa meghívja vásárlóinkat egy kis kikapcsolódásra, érzéki utazásra a varázslatos szépség paradicsomába, elhozva a személyes wellness-oázist saját otthonukba.
A termékcsalád új vonala az acai bogyó és maracuja olaj különleges kombinációjával kombinációjával csábít minket egy érzéki utazásra az Amazon őserdő szívébe.

Acai bogyó: fontos antioxidánsokat és telítetlen zsírsavakat tartalmaz csak úgy mint vitaminokat és ásványi anyagokat. Ez a különleges kombináció védi bőrt a külső környezeti hatásokkal szemben és ragyogó megjelenést biztosít.

Maracuja olaj: magas esszenciális zsírsav tartalma ápolja a száraz és igénybevett bőrt, gyümölcs sav tartalma pedig lassítja a bőr öregedési folyamatait.

További Home Spa termékek ITT

Színes, illatos és finom ajakbalzsamok egyenesen New Yorkból!
Az EOS termékek szinte 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó ajakbalzsamok. Valamennyi ajakbalzsam E vitamint, shea vajat és jojoba olajat tartalmaz.
A termékek mindegyike hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén- és gluténmentes, nem tartalmaz paraffint, vazelint és ftalátokat. Valódi gyümölcs- és növényi kivonatokból készülnek, ízük és illatuk tényleg az eredetit idézi.

4 ízben itt.

DAYTOX
Egészségben a szépség
A Daytox az első teljes körű és hatékony program a szépsége megőrzésére – minden nap.
A Daytox támogatja a bőr öntisztító folyamatát és segíti annak regenerálódását.
Szennyeződések, UV sugarak, nem megfelelő táplálkozás, nikotin és stressz – ezekkel szemben a testnek sokszor nehéz harcot vívnia.
A Daytox egy átfogó méregtelenítő programként egyedülálló támogatást nyújt a testnek, hogy visszanyerje és megtartsa egyensúlyát.
A Daytox kollekció minden terméke aktív méregtelenítő összetevőket, antioxidánsokat, illóolajokat és/vagy természetes hatóanyagokat tartalmaznak.
Szilikon és parabén mentesek és tiszta vegán anyagokkal készülnek.
A Daytox termékek mindegyike allergén-mentes illatanyagokat tartalmaznak.
A Daytox termékek kizárólag a Douglas Parfümériákban kaphatóak.

A Daytox termékek elérhetőek ITT.