LEGO STORE SHOW és OTP Bank családi napok

Borítókép: LEGO STORE SHOW és OTP Bank családi napok
Vegyél részt az év legnagyobb LEGO eseményén, Építs, játssz, sportolj és találkozz olimpikonokkal!

Dátum: 2016 június 4-5.
Nyitva tartás: 10:00 - 19:00
Helyszín: Millenáris Park
Jegyár: Napijegy - 599 Ft (3 év alatti gyereknek ingyenes)
Hivatalos honlap: Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/159470674450893/

A tavalyi évhez hasonlóan idén is több millió LEGO kockával és a legismertebb és legnépszerűbb LEGO játékokkal várjuk a LEGO szerelmeseit. Idén a „megszokottól” eltérően a rengeteg LEGO program mellett az OTP Bankkal közösen sport programokkal, a gyermekeknek szánt olimpiai hétpróbával várunk minden kedves látogatót!
A rendezvény mindkét napján a számtalan program mellett olimpikonokkal is találkozhatnak a látogatók akikkel a dedikálás mellett közös kép is készíthető!

Fellépők a LEGO Store Show színpadán
Egy hatalmas eseményről nem hiányozhatnak a sztárfellépők sem. Szombaton Szalóki Ági és vasárnap pedig Gubás Gabi koncerttel várjuk a látogatókat akik végigtombolhatják a legnépszerűbb gyermekzenekarok előadásait.

Sport programok
Az idei LEGO Store Show és OTP Bank családi napon találkozhatsz kedvenc olimpikonjaiddal és te magad is bajnokká válhatsz! Ehhez nincs más dolgod mint teljesíteni az olimpiai hétpróbát. Azok a gyerekek akik mind a hét versenyszámban megmérettetnek bajnokká válnak, és egy egyedi oklevéllel valamint ajándékcsomaggal gazdagodnak.

LEGO programok
A rendezvény gerincét természetesen idén is a LEGO játékok képezik A Millenáris D csarnokában a látogatók elmerülhetnek a a több, mint 1 millió LEGO kocka között, kipróbálhatják a legnépszerűbb LEGO brandeket, életnagyságú LEGO szobrokkal fotózkodhatnak, megtekinthetik a hatalmas rajongók által készített terepasztalokat, és részt vehetnek az OTP Lakástakarék játékában is, ahol megépíthetik álmaik otthonát.

Kedvezményes vásárlás a helyszínen!
A rendezvényen felállított LEGO Store üzletben minden látogató kedvezményes áron vásárolhat, sőt 10 000 Ft feletti vásárlás esetén még a belépőjegy árát is beszámítjuk a vásárlásba!