Jennifer Aniston reggelije és az egyetlen étel, aminek még ő sem tud ellenállni
– Háromfélét szoktam reggelizni – magyarázza Jennifer Aniston a Bon appetit gasztronómiai magazinnak adott interjújában. – Az egyik lehetőség egy smoothie: banán, cseresznye, valami fehérjepor, mandula, kakaópor, valami fura antioxidáns, aminek nem emlékszem a nevére és az egész mandulatejjel – sorolja a színésznő.
[cikk=45651]
– Máskor tojást eszem: felverem őket egy tálban, hozzáadok két adag tojásfehérjét és az egész elegyet egy serpenyőbe öntöm. Avokádós pirítóssal szoktam enni, amelyre olívaolajat, sót és borsot teszek.
A harmadik pedig? – Zabkása tojásfehérjével, amit a végén keverek bele – mondja.
És hogy mi az a nass, aminek sosem tud ellenállni? – A tortillacsipsz – vágja rá Aniston. – De nem akármilyen, hanem házi készítésű, ropogós, eszméletlenül finom csipsz. – A csipszet guacamoleszósszal fogyasztja. Az interjúban Jennifer azt is elmondja, hogy imádja a mexikói kaját, és saját maga a legjobban carbonara tésztát szeret főzni. „Tojás, sajt, pulykaszalonna, egy kis hirtelensült lilahagyma és fokhagyma. Egyszerű. Semmi tejszín, semmi vaj, semmi olaj, semmi semmi.”
via people.com