Randikrónikák – A fiú, akivel nem lehetett szakítani

Randikrónikák – A fiú, akivel nem lehetett szakítani
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 4. rész.

Na hát bevallom, lehet, hogy csak az irigység beszél belőlem, amikor arra gondolok, Elvirának és Gábornak mennyire bejött ez a netes társkereső dolog, mert én jobbára csak szívtam vele. Vagy hogy is mondjam ezt szebben. Különböző verziói is megvoltak, és ha már ez a blog a kissé fellengzős Randikrónikák nevet kapta, beszéljünk róla!

Azért regisztráltam rá, amiért mindenki más: kíváncsiságból. Meg hát a franc se tudja, talán éppen majd valami oltári jó pasi jön szembe a második adatlapon, ahogy azt a hirdetésekben ígérik. Hát a büdös fenét. Százötven adatlapot végig kellett nyálazni egy jó pasiért, miközben az én postaládám csordultig telt levelekkel, amik között volt ilyen is meg olyan is, de érdekes alig. Volt, aki egy kész pornónovellát küldött (gondolom minden lánynak), és alaposan részletezte, mekkora farokkal fog mit csinálni: mindezt olyan nyelvezettel, amit már a „romantikus” füzeteket olvasó vénasszonyok is cikinek tartanának. Volt olyan, aki részletesen leírt magáról mindent, és olyan kérdéseket tett fel, amilyenek egy hetedik osztályos barátságfüzetben fordulnak elő, volt olyan, aki csak annyit írt, szexi vagyok, volt olyan, aki meghívott erre, arra, amarra, de tizenöt helyesírási hibával öt sorban.. őszintén szólva megvolt az a homályos benyomásom, hogy egy átlag péntek estén a Kazinczy utca környékén tíz percen belül jobb a felhozatal. Persze akkor az ember kicsit részeg meg sötét van. Meg azok csak dugni akarnak. Bár a társkeresőn én is csak ezt akartam. Csak egy kicsit állandóbb jelleggel.

Gondoltam, friends with benefits.

Vagy valami hasonló. (Gergő kiröhögött, amikor elmondtam neki a tervem, szerinte rohadtul nem tudom mit akarok. Zsuzsa egyetértett, amikor elmondtam neki, szerinte jó terv – akkor Gergő szerint ő se tudhatja, mit akar. Mondjuk nem lenne meglepő. Meg mondjuk épp ő beszél... Úgy egyáltalán ki tudja közülünk, mit akar, az egy Elvirán kívül: nem véletlen ő az egyetlen házas.) Na mindegy is, a lényeg az, hogy végül megnéztem, kik a legnépszerűbb fiúk, és az első tizenötből a szimpatikusaknak küldtem egy lájkot, aztán vártam. Ketten rögtön írtak, az egyik barom volt, a másikat meg, nevezzük mondjuk Máténak.
Máté annyit írt csak, hogy Szia! Ami rögtön szimpatikussá tette. De komolyan! Mit kell ezen bonyolítani. Visszaírtam, hogy Helló. Aztán megkérdezte, elmegyek-e vele sörözni, mert őszintén szólva neten keresztül úgyse derül ki semmi. Ez is szimpatikus volt. Meg a fotói is.

Elmentem vele sörözni, jófej volt, építész, szép és okos, este már szexeltünk.

Imádtam, hogy ilyen egyszerű a dolog. Reggel készített nekem reggelit, levitt a villamosmegállóhoz, és megbeszéltük, hogy ezt hetente, kéthetente eléggé meg lehetne ismételni. No érzelmek, csak minőségi szex. És így is tettünk. Eddig tartott a jó része a dolognak.
Igazából a rossz része se indult ám baljóslóan. Mert Máté kitalálta, hogy annyira unalmas, hogy csak dugunk folyton. Mondtam, hogy hát köszi, ezt a megjegyzést most nem veszem annyira bóknak, de amúgy mit csináljunk? Hát menjünk el csocsózni. Aztán legközelebb moziba. Aztán legközelebb moziba és étterembe. Aztán megint legközelebb hozott nekem ajándékba egy könyvet. Aztán meg a barátaimról kérdezősködött, és megkérdezte, mikor mutatom be nekik, én meg így megálltam, hogy: hohohohó, fiatalember, nem ez volt az egyezségben!!!! Erre kicsit megsértődött. Aztán megkérdezte elmegyek-e vele másnap délután kávézni. De hát éppen megvan, feleltem neki. Nem baj, csak kávézzunk.
Totál pánikban hívtam fel Gergőt. Mi a fenét jelent ez az egész? – kérdeztem tőle a helyzet rövid ismertetése után, mint a férfilélek avatott ismerőjétől, ő meg annyira gátlástalanul, percekig fuldokolva röhögött, hogy ha személyesen is ott lett volna, megrúgom. Ez a szerencsétlen beléd van zúgva Rebi, mondta. A lópikulát, feleltem, majd felhívtam Zsuzsát is, hátha ő mást mond. Szerelmes, bólogatott Zsuzsa. Elvirát nem mertem felhívni, mert ha megtudta volna, hogy nem házasságszerzésre használom a szent társkeresőt, biztos kiakad.


Jó, hát ebből az egész szituációból azért az is eléggé lejött, mennyire képtelen vagyok a felnőtt emberek közti szociális helyzet felmérésére és aztán a helyzetnek megfelelő felnőtt kommunikációra. Mert ahelyett, hogy empatikus lettem volna Mátéval, csak simán megírtam neki, hogy ne haragudj, de ezt így ne. Amire ő kicsit kiakadt, de aztán azt mondta, hogy oké, megértette. Én meg ahelyett, hogy észbe kaptam és megfordultam volna és elhúztam volna a francba, úgy gondoltam, hogy elvégre felnőtt ember, tudja mit csinál, stb. Ettől persze Máté még jobban tepert. Felhívott a munkahelyemen és virágot vett. Miközben azt magyarázta, hogy mindezt csak az irántam érzett tisztelet miatt. Én meg feküdtem az ágyában, és azon gondolkoztam, Rebi mi a baj, hiszen ez a srác tökéletes lehetne. Tényleg szép pár lennénk. Magas, szőke, kissé hamis tekintetű, ahogy szeretem. Kedves és jó kedélyű, intelligens, olvas, moziba jár, tájékozott. Feleséget akar és családot. Felelősségteljes, művelt, tisztelettudó. Csak éppen ne unnám annyira... Úgyhogy ennek a helyzetnek a másnapján felkeltem, fogtam a fogkefémet a fürdőszobából, és még egyszer, ezúttal szemtől szembe és szigorúan nem telefonon elmondtam Máténak, hogy nem.

Ezt így nem. Beleuntam. Tök édes, de nem.

Na, itt következett a haddelhadd. Nagyjából két hónapig tartott, és az a durva, hogy alig enyhülő intenzitással. Mátétól napi tizenöt levelet kaptam. Hogy mit rontott el? Hát semmit, feleltem. Akkor? Nem, ennyi. De nem lehet ennyi! felelte mérgesen. Ne haragudj, fűztem hozzá. Én se értem. Édes vagy, és működik köztünk a szex, és még jövőképünk is lenne. Miközben én belül sikoltoznék az unalomtól és végén vagy az elmegyógyintézetben végezném, vagy kötélen. (Na jó, annyi empátiám csak volt, hogy ezt az utolsó mondatot nem írtam. De gondoltam.) Máté meg nem tágított.
Végül mondtam Gergőnek, hogy én ezt nem értem. Szakított már velem is fiú, akkor egy hétig sírdogáltam, aztán felfogtam, hogy oké. De hónapokig abajgatni a volt szeretődet? Még akkor is, amikor már nem cuki, már nem is ciki, hanem lassan valóságos zaklatás? Most komolyan azt hiszi, hogy mert lefeküdtem vele párszor, vallást kéne alapítanom a férfiasságának és hozzámenni feleségül? Hogy a tény, hogy együtt voltunk, megváltoztatta az egész életemet? Komolyan, honnan ez az önbizalom? Mert én is kérek belőle. Gergő röhögött. Azt mondta, a fiúk ilyenek. Aztán, mielőtt felültem volna a dühös feminista vonatra, azt mondta, hogy hazudjak neki egy pasit.


De hát nincs, meg egyébként is, úgy nem ér, vágtam rá mérgesen.
Ehh, kit érdekel, ér vagy sem, hagyd a büszkeséged, adj neki egy kis megnyugvást. Mondd, hogy van pasid.
Na jó, feleltem végül Gergőnek, és megírtam Máténak, hogy nagyon szerelmes vagyok. Ne haragudjon, isteni volt vele, de tovább kell lépnem. Ettől rettenetesen megkönnyebbült, és kissé fensőbbségesen visszaírt, hogy mondhattam volna korábban, de sok szerencsét kíván. Reméli, olyan boldog leszek majd az új fiúval, mint vele voltam.
Erre mit lehet felelni? Nem feleltem semmit. Leraktam a telefont, és kicsit röhögtem.

Hogy érdemes választani: állami, vagy magánkórházban szüljünk?

Sorra vettük a legfontosabb szempontokat, hogyan érdemes szülészetet, kórházat választani.

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

5 reggeli, amit az irodai konyhád mikrójában is elkészíthetsz, méghozzá 5 perc alatt

Néha egy bögre forró finomság elég ahhoz, hogy a helyes vágányra terelődjön az ember munkanapja. Készítettél már fűszeres zabkását és más ínyencségeket a mikróban? Én most kipróbáltam néhány mikrózható reggeli receptet.

Annyi ételt vásárolj, amennyit meg is eszel – Tippek az élelmiszerpazarlás ellen

Én ugyan soha nem éltem pazarló életet, de pár éve még inkább figyelek arra, miből mennyit vásárolok és használok fel. Ezzel a tudatos gondolkodással te is sokat tehetsz magadért, a bolygóért, sőt rengeteg pénzt is spórolhatsz. Talán még egy adag lelkiismeret-furdalástól is megkímélheted magad. Tegyünk együtt az élelmiszerpazarlás ellen!

Vajon mit gondolna a 20 éves önmagam a mostani életemről? Levél magamnak a múltba és a jövőbe

"...most még nehéz elképzelned, de mindent ügyesen csinálsz: semmilyen erőfeszítésed sem hiábavaló, idővel minden meg fog térülni, így hát soha ne add fel!"

Garnélás-kapros cukkinileves (akár vegán)

Íme egy könnyen és gyorsan elkészíthető, ízekben mégis gazdag leves. Rák nélkül tökéletes vega leves.

Böllér, hentes, pékné – te tudod, hogy milyen ételre utalnak ezek a kifejezések?

Számtalan fogásunk van, ami egy tájegységről, népcsoportról, személyről, egy foglalkozást űző személyről, vagy épp annak feleségéről kapta a nevét. Ezek az elnevezések többnyire készítési módokat jelölnek. Te tudod, hogy melyik mit takar?

A jó szüléshez idő kell, nem pedig futószalagon végzett műtétek - a WHO új irányelvekkel állt elő a nők érdekében

A WHO nemrég új ajánlásokat fogalmazott meg a pozitívabb szülésélmény érdekében.

„Nagyon fontos, hogy egy társadalom elismerje a művészi munkát” – Topor Tünde, az Artmagazin főszerkesztője

A kortárs műveknek lehet pénzben kifejezhető értéke, a művészeknek nemzetközileg komolyan vehető karrierje – érvel az Unicredit Bank mecénás programja, a Korszakalkotók egyik zsűritagja. Topor Tündével beszélgettünk.

Csak én nem akarom megkeresztelni a gyerekemet a családban - avagy így lettem hirtelen fekete báránnyá

"Vajon miért gondoltam azt, hogy anyai alapon jogot formálhatok arra, hogy eldöntsem, lesz-e szenteltvízbe mártás, avagy sem?"

17 optikai illúzió, amit az agyad nem fog helyesen látni, akárhogy is erőlködik

A szemünket és az agyunkat kiábrándítóan könnyű becsapni.

Ezért kell körtét enni alkoholos italok fogyasztása előtt

A körte nemcsak azért szuper gyümölcs, mert tele van vitaminokkal, nagyon finom, sok ételhez illik, így jól felhasználható a főzéshez is, hanem még a borokhoz kapcsolódóan is vannak nagyon pozitív hatásai.

10 kérdés Borbély Alexandrához: Legnagyobb rémálmáról, korai filmes élményeiről és az Oscarról beszélgettünk vele - VIDEÓ

Az Oscar-jelölések előtti napokban volt alkalmunk beszélgetni Európa legjobb színésznőjével, ő pedig elbűvölő szerénységgel nyilatkozott a jelölés lehetőségéről, illetve például arról, mennyire vonzza a külföldi karrier.

Nem olyan voltam, mint a többi gyerek, de te homokba dugtad a fejed, Anya!

Flórának nem volt könnyű gyerekkora. Ma már tudja, mi volt ennek az oka és ettől végre felnőtt fejjel megcsillant benne a remény. Az ő levele következik, amit az édesanyjához intézett...

Az ötmásodperces szabály, amely egyszer és mindenkorra véget vet a halogatásnak

Folyton csak tolod magad előtt a kisebb-nagyobb elvégzetlen feladatok garmadáját? Pedig lehet, hogy csak öt másodpercen múlik.

11 hack, ami lazán felpörgeti a reggeli készülődést gyerekekkel

Van vis maior, amiket könnyedén meg lehet előzni! Segítünk az előre tervezésben, hogy a reggeli rohanásban legalább a fejedet ne veszítsd el.

Kövess minket

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Ragadd meg a pillanatot! Három hónapos akciós előfizetésünk:

Csak 1185 Ft