Heti horoszkóp: október 19. – október 25.

Heti horoszkóp: október 19. – október 25.
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Halak érzelmi kilengéseit a sport, a Vízöntők mélypontjait a jóga oldhatja fel!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Mellőzöttnek érzed magad a munkahelyeden, de ez amiatt van, hogy sosem veszed komolyan a csapatépítő tréningeket. Süss mondjuk kedden valami finom és egyszerű sütit, lepd meg vele a kollégáidat, garantált lesz a siker és a jeges hangulat is feloldódhat. A szüleid aggódnak érted, mert nem veszed fel sosem a telefont, ha keresnek, ezen is próbálj változtatni. Mindig gondolj arra, hogy fordított helyzetben neked is milyen rosszul esne! Ezen a héten ne foglalkozz a bulvárhírekkel, csak pozitív és épületes információkat raktározz el az agyadban. Apárod a héten hatalmas bejelentést tehet, készülj rá!

BIKA
(Április 21. – május 21.)

Mielőtt kiborulnál a családodra, érdemes elszámolnod tízig – ez tényleg segít! Ha ez sem jön be, fordulj bizalommal egy terapeutához, mert a kirohanásaid egyáltalán nem segítenek senkinek és semminek. Érdeklődj a baráti társaságodban, kinek van szüksége plusz ruhákra és szabadulj meg a szebb darabjaidtól, mert például a rengeteg fölösleges holmi látványa is frusztrálhat. A főnököd furcsa megjegyzéseket tehet a héten a munkádra, de ha alaptalan, akkor engedd el, majd ő is belátja, hogy tévedett.


IKREK
(Május 22. – június 21.)

Elkápráztatod a közvetlen környezetedet találékonyságoddal és talpraesettségeddel. Csak így tovább, úgy látszik jó tesz neked a rendszeres sport és az egészséges életmód. A barátnőid közül valakinek hatalmas teher nyomja a vállát, igyekezz kideríteni kiről van szó és segíts, ahogy csak tudsz! Azt a pár könyvet, amit kitettél az ágyad mellé, ezen a héten igazán elkezdhetnéd elolvasni és nem az ebookra, hanem igazi, papírlapos könyvre gondolunk! Ne legyél ennyire kritikus a családoddal, a szókimondás nagyon jót is lehet néha, de sokszor igazán sértővé válhat egy-egy őszintének szánt "jótanács".


RÁK
(Június 22. – július 22.)

Mikor voltatok utoljára kettesben a pároddal? Az hogy gyermeket vállaltatok nem jelenti azt, hogy el kell felejtened milyen is boldogan andalogni a békés esti holdfényben. Ha kérsz, kaphatsz segítséget és akkor irány egy romantikus sétakocsikázás vagy egy csendes turbékolás egy közeli vízparton. Meggndolatlan kijelentést tehetsz a kollégák előtt, ezért vigyázz mennyire ered meg a nyelved a héten egy olyan ügyben, amiért ráadásul nem is te vagy a felelős.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Pár napig hanyagold a közösségi média iránti eszement lelkesedésedet. Helyette kísérd el a nagyszüleidet a közeli parkba, a kedveseddel menjetek el egy erdőbe, a gyerekekkel minden nap szaladj el a játszótérre és fedezd fel a természet adta szépségeket. A biciklidre is ráférne egy kis javítás, ha eddig ritkán pattantál nyeregbe, itt az ideje, hogy egy-két napon ne tömegközlekedéssel, hanem két keréken érkezz a munkába. Az ütős szókimondásoddal sokakat megbánthatsz, most ezen is igyekezz változtatni.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Asportot teljesen elhanyagoltad az utóbbi időben és kényelmetlennek érzed több kedvenc ruhádat. Csak néhány napról lenne szó, legyél kitartóbb és menj el újra a fitneszedződhöz. Az otthoni, ház körüli munkák most már nem várhatnak, feltétlen kezd el a kert őszi takarítását és figyelmeztesd a párodat az autógumi cseréjére is. A náthád nem akar múlni, mi lenne, ha most az egyszer hallgatnál anyukádra, nagymamádra és kipróbálnád a jól bevált házi receptjeiket? A féltékenység nem jó tanácsadó, a legjobb lenne fölülemelkedned a munkahelyi belső csatározások nem túl magasztos párbeszédein.

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

A gyerekeid körüli teendőktől lassabban indul a hét. Fáradtnak és teljesen kimerültnek érzed magad. Náha még olyan gondolatokig is eljutsz, amit utána ezerszeresen megbánsz. Mi lenne, ha ezen a héten tartalékra tennéd a munkádat érintő dolgokat, és tényleg, de tényleg csak a legfontosabb elintéznivalókat vállalnád be. Beszélj a főnököddel, megért majd, ne félj! A párod is melletted van, ne aggódj, ha segítségre szorulsz, hisz a család az ő feladata is. Menj el ezen a héten többször esti programra a legjobb barátnőddel és légy picit gondtalan!

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Csupa derű, gondtalanság, önfeledtség jellemzi a hét kezdetét, de a harmadánál készülj egy rázósabb fázisra. A barátaid között sorra elkelnek a lányok, ami most valamiért az átlagosnál is jobban frusztrál. Igyekezz örülni a boldogságuknak és mélyedj magadba: miért van az, hogy mindig űz az újdonság édes íze? Lassan ideje lenne visszavenned a tempón. A családodat teljesen megsértheted, ha folytatod ezt a havi-egyszer-érek-rá-akkor-is-pár-percre színjátékot. Szervezz programot, főzz nekik egy finom vacsorát és számolj be életed legfrissebb újdonságairól. Végül is ezért család, a család, nem?


NYILAS
(November 23. – december 21.)

Mindig összezavarod a párodat, mert hol odáig vagy az újításaiért, hol lassúságát és régi vágású dolgait kritizálod. Ezen a héten próbálj kiegyensúlyozott érzelmeket közvetíteni felé, erre most nagy szüksége van, mert hatalmas váltás előtt áll a munkahelyén. Legyél te a bázis, a fix pont, hisz nemrég ő nyújtotta neked a menedéket, mikor teljesen kikészültél a kollégáid miatt. Töltekezz a szépirodalomból, ha rég vettél a kezedbe orosz vagy francia írótól regényt: itt az alkalom! A sportbérletedet se felejtsd el, lassan lejár!

BAK
(December 22. – január 20.)

Ami könnyen jön, sokszor könnyen is megy, ez sajnos nagyon sokszor bejön. Ha a szerelmi életedre igaz, ne keseredj el: bár nemrég összetört egy könnyed őszi románc, valaki, akit már régóta ismersz felmelegítheti a szíved! Ha pedig a munkahelyi helyzetedre illik ez a mondás, sose bánkódj! A főnököd pontosan tudja, hogy milyen elképesztő energia lakozik benned, és kiáll melletted, ha kell. Mit neked friss munkaerő, a saját terepeden te vagy a legjobb, ezt ne feledd! A családi találkozókra most már ideje lenne elmenned, régen láttak, és az új frizurádat feltétlen meg kell mutatnod a nagymamádnak, aki még mindig él-hal a divatért.

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Az a jó benned, hogy újra és újra nekivágsz, történjen bármi. Ugyan gyakran feladod, a nehézségek megrémítenek, de a pozítív hozzáállásod mit sem kopott az évekkel. A környezeted mindig profitál a simulékony személyiségedből. Ezen a héten történjék bármi, ígérd meg, hogy bízol önmagaban, hogy bízol abban a nem mindig érezhető vagy látható segítségben, gondviselésben, mely mindig melletted van. A munkahelyeden most nem leszel a legaktívabb, valami mindig elvonja a figyelmedet. Talán segíthetne, ha száműznél minden fölösleges kis kacatot és kizárólag csak a kedves emlékeknek és ajándékoknak hagynál helyet. A kulturális programokra éhes éned pedig most valóban szűkölködik: menjetek el pénteken egy színházi estre, ha nem vagy nagyon elmélyült, valami kis könnyed darab is jó lehet!


HALAK
(Február 20. – március 20.)

Jajj, ezek az érzelmi kilengések... Elképesztő micsoda utat tudsz megjárni miattuk: hol a mennyországban, hol kínok között vergődsz. Valamilyen arany középutat kéne találnod, bele kéne kapaszkodnod egy egykor még aktívan űzött hobbidba. Kezdj el újra futni, itt a lehetőség, a hét eleje, mikor még telve vagyunk energiával! Kocogás közben szépen rendbe tudod tenni a gondolataidat, félresiklott érzelmi helyzetedet. Ahét közepén valami nagy meglepetésre számíthatsz a munkatársaidtól, örülni és boldognak lenni nagyon is ér! Ahét végére se feledd a nemrég megtett ígéreteidet és hidd el, sok örömöt szerezhetsz a hozzád közelállóknak.

Ezt az egy dolgot mindenképpen meg kell tenned a bőröddel, ha leesik a hó

A bőröd meg fogja köszönni neked, rövid- és hosszútávon egyaránt.

Gyász: 37 évesen elhunyt Fábián Juli énekesnő

Juli nyáron jelentette be, hogy ideiglenesen visszavonul, mert a gyógyulására kell koncentrálnia.

Téged sosem érintett a bullying? Nézd meg ezt a szenvedélyes videót és máshogyan fogod gondolni!

Ne görgess tovább: ez a téma annál jóval többet ér, minthogy máris elengedd!

8 minimál manikűrötlet karácsonyra

Egy ilyen minimál lakkal nemcsak az ünnepeket, hanem még az első néhány munkanapot is kibírhatod az újévben.

Nagyvárosban élsz, sokat dolgozol, stressznek vagy kitéve? Ha bármelyik igaz rád, így tarts kényeztető bőrpihentetést az ünnepek alatt

Hagyd a bőrödet is ünnepelni! Ilyen trükkökkel pihentetheted a rohanós hétköznapok után.

Az Oscar-jelölés előszobájában a Testről és lélekről – érdekesen alakul a mezőny

Enyedi Ildikó az egyetlen női rendező a kilenc döntős között.

Csak szeretetből érdemes – Interjú Korpás Krisztinával

19, 16, 9 – három fiú. Nem szerepelnek pletykalapokban, és az apjuk, Tilla sztársága miatt sose lennének hajlandóak kamera elé állni, de az anyjuk kedvéért most igent mondtak. Interjú az Éva január–februári lapszámából.

Barna foltok jelentek meg az arcodon? Tudd meg, mi állhat a hátterében, és mit tehetsz ellene – 5 tipp

Előfordult már, hogy barna foltokat, ráncokat vagy más bőrhibákat vettél észre az arcbőrödön? Ha ilyesmit tapasztalsz, akkor azonnal cselekedned kell – el is mondjuk, hogy miért és mit tegyél.

Zöld út az egészséghez: a zöld turmixok 6 előnye + 3 szuper recept

Ha a gyors méregtelenítés és a jobb közérzet a cél, válassz egy jó zöld turmixot!

3 húsétel mennyei salátával az ünnepi asztalra

Nem kell lemondanod a finom húsételekről az ünnepek alatt sem! Készíts hozzájuk ízletes salátákat, így tedd könyedebbé a fogásokat!

15 helyzet, amit csak az ért, aki karácsonykor is dolgozik

Már meg sem próbálod elképzelni, hogyan lehetne egy pihenőnapod is a szeretet ünnepén.

Napi horoszkóp december 15.: az Ikrek vállalják a véleményüket, az Oroszlánok nagy nyomás alól szabadulnak fel

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Megjelent az ÉVA január–februári száma, nézz bele!

Mint mindenki, az elmúlt hetekben mi is sokat beszélgettünk a zaklatási ügyekről, és ezzel kapcsolatban a nők és a férfiak felelősségéről. Vajon mikor válik természetessé, hogy intim kapcsolat csak kölcsönös beleegyezésen alapulhat, hogy a másik teste nem kisajátítható, hogy a hatalmi pozíció nem mindenre jogosít fel? Vajon a mi gyerekeink már más világban élnek majd? A te fiad hogyan viselkedik majd a nőkkel?

Top 5 gluténmentes sütirecept

Ebben a gyűjteményben ínycsiklandó gluténmentes sütirecepteket találsz.

„Hogy megértsék, mit jelent: szívd fel, begyem, a sok vizet” – Horváth Dorka, a BOOKR Kids alapítója

Horváth Dorka író és közgazdász 2015-ben alapított egy startupot, amelynek azóta többezres olvasótábora van itthon és külföldön is. A BOOKR Kids egy mesetár-alkalmazás, amelyet mobilon és tableten lehet használni; a benne szereplő mesék olvashatók, hallgathatók, színes-szagos animációval rendelkeznek és minden egyes történethez fejlesztőjáték is tartozik. Dorka mindezzel együtt nem számít arra, hogy örökre búcsút kellene mondanunk a papírra nyomtatott könyveknek. Interjú.

DIY ajándékok a gyerkőctől apának – 9 egyedi ötlet

De mit kapjon apa karácsonyra? Nos, akár ezek közül bármelyiket!

Hogy miért tűrik el ennyien és ilyen sokáig a szexuális zaklatást? Salma Hayek borzalmas Harvey Weinstein-történetéből kiderül...

A producer folyamatosan zaklatta a színésznőt, aki rendre nemet mondott neki, mire Weinstein beteges feltételekhez kötötte, hogy befejezhessék a Frida című film forgatását. Ez a komplex történet nem sok kétséget hagyhat afelől, hogy a szexuális zaklatás munkahelyen nem csupán férfi és nő közötti játszma, hanem a hatalomgyakorlás eszköze, amelyet követően még az áldozatra nehezedik a mérlegelés terhe, hogy megéri-e továbbra is áldozatnak maradnia.

Kövess minket

Legyen stílusos új éved! Féléves Éva-előfizetéshez most féléves InStyle-előfizetést kapsz ajándékba!

Csak 2995 Ft