Tojáspalacsinta – ez a gyors finomság friss zöldségekkel a legjobb

Borítókép: Tojáspalacsinta – ez a gyors finomság friss zöldségekkel a legjobb
De tényleg – recept olvasónktól!

Hozzávalók (2 személyre):
•4 tojás
•2 evőkanál tejszín
•vaj
•olaj
•sonka
•sajt
•zöldborsó

1. Egy serpenyőben hevíts össze egy kanál olajat és kevés vajat. A tojást 2 evőkanál tejszínnel verd fel, majd sózd és borsozd.

2. A sonkát vágd csíkokra, a zöldborsóval együtt keverd belea tojásba, és palacsinta módjára készítsd el: az egyik oldalát 2 percig süsd, amásikat pedig csak éppenhogy. Palacsinta formájában tekerd fel és reszelt sajttal még jól hintsd meg.

3. Bármilyen „töltelékkel” készítheted, szinte mindennel nagyon finom lesz, például baconnel, sajttal, zöldborsóval, maradék főtt vagy sült csirkével.

4. Tálald friss zöldséggel,paprikával, paradicsommal.

Recept: olvasónk, Boros Anna, fotó: Batár Zsolt