15 hasznos hack a kocsidba, ha sokat viszed a gyerekeket

Borítókép: 15 hasznos hack a kocsidba, ha sokat viszed a gyerekeket Forrás: Getty Images
Turbózd fel kicsit az autódat, hogy gyerek-kompatibilis legyen!

Ha te is sokat ülteted autóba a srácokat, - legyen szó akár hátköznapokról, akár bármilyen kirándulásról-, akkor bizonyára tapasztaltad már, hogy nem árt felkészültnek lenni. Hiszen ha az ember gyerekekkel utazik, akkor az alapvető szükségleteken kívül, - mint például az evés-ivás-, számos dolog felütheti a fejét.

Amennyiben te is ismered a "mikor érünk már oda?" és az "ott vagyunk már?" "szállóigéket", akkor biztosra vesszük, hogy mindent megteszel a kölykök utazás alatti lefoglalásáért, szórakoztatásáért.

Mert hát előbb vagy utóbb úgyis felmerül valami: ha túl vagytok az evés-ivás, wc-szünet körön, akkoris maradhat a látványos unatkozás, amely néha nem kívánatos cselekedetekben mutatkozik meg. Ugye te is takarítottad már a lábnyomoktól piszkos első üléseket? - csak hogy egy alap példát említsünk.

Nem állítjuk, hogy minden nyűgös szituációból nyertesen lehet szülőként kikerülni, - hanem leginkább úgy, hogy már mi magunk is nyűgösek leszünk-, de azért, ha valamivel előrelátóbbak és felkészültebbek vagyunk, csomó idegeskedéstől kímélhetjük meg magunkat. A galériában épp ezért számos jó ötletet gyűjtöttünk most össze arról, hogy milyen tárgyakkal érdemes felturbóznod kicsit a járgányodat, ha a gyerkőcök továbbra is rendszeres utasaid lesznek.

(Képek: pinterest, brightside.me, popsugar)