Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Borítókép: Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű Forrás: Karsten Winegeart / Unsplash
Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Gyanítom, hogy vannak, akik szerint én is elkényeztetem a kutyámat, mert nem kint az udvaron lakik, hanem bent, a házban. Nem kutyaházban alszik, hanem ha szeretne, feljöhet a mi ágyunkba (és persze mindig szeretne). Nem konyhai maradékot vagy mindenféle húsipari hulladékból készült száraztápot, hanem rendes húst kap enni. Ha ez elkényeztetés, akkor nem tudom, mit szólnak például Paris Hilton házi kedvenceihez, akik klímás, többszobás kutyavillában kuckózhatnak be, vagy azokhoz az óriás uszkárokhoz, akik sok száz dolláros, Swarovski-kristályokkal díszített nyakörvekkel flangálnak.

Forrás: Anna Shvets / Pexels
A világ leggazdagabb cicáinak nem kell beérniük papírkoronával.

Mostanra egy komplett iparág épült arra, hogy a gazdik lehetőleg mindent (és még annál is többet) megadjanak négylábú társaiknak. Sokan nem is titkolják, hogy rengeteg pénzt áldoznak a kutyájukra, cicájukra. És vannak azok, akiknek gyakorlatilag nem kell költeniük a házi kedvencükre, mert a bundás saját keresettel vagy örökölt vagyonnal rendelkezik.

A galériában megnézheted a milliomos szőrmókokat: