X- aktákba illő esetek az otthonomban: dolgok, amik eltűnnek, helyet vagy épp alakot változtatnak

Borítókép: X- aktákba illő esetek az otthonomban: dolgok, amik eltűnnek, helyet vagy épp alakot  változtatnak Forrás: Pixabay.com/ PhotoVision
Nálatok is vannak külön életet élő, rendszeresen elkóricáló dolgok? Nálunk is!

Fekete lyuk. Az. Minimum egy fekete lyuk van nálunk otthon. Csak azt nem értem, hogy hol vannak a tudósok, miért nem voltunk még benne egyik szakfolyóiratban sem, azzal a paranormális jelenséggel, hogy nálunk egyes "dolgok" vagy eltűnnek vagy alakváltó módon felszívódnak vagy helyet változtatnak. Igen. Az utóbbi minimum úgy megy végbe, hogy -vegyünk egy konkrét DOLGOT - a távirányító, ami a Tv előtt gondosan kiskifli-nagykiflibe le van helyezve, atomjaira bomlik, majd valamilyen oknál fogva a kanapé ülőpárnája alá szorítva áll össze egészbe újra. Soha, egyetlen családtagom sem szokta látni ezeket a metamorfózisokat és persze senki nem is tud semmiről!

De eskü: én valami kiválasztott lehetek, mert én bezzeg mindig megtalálom ezeket a nulladik típusú találkozáson átesett tárgyakat.

Azt vettem észre, hogy hiába múlik az idő, a dolgok jobbra nem fordulnak. Mintha a „hol van?” és a „hová tetted?” mi több, „hová tüntettétek el???” kérdések okkal szőnék át az életünket. De hogy mi ennek az oka, arra még nem jöttem rá.

Galériánkban mutatom a nálunk fellelhető paranormális eseteket, bízva abban, hogy nálatok is előfordul néha ilyen, így mint az I.T-ben, nem fogják idővel lefóliázni az otthonunkat: