Borítókép: Vállalhatatlan dolgot kért terhes menyétől az anyósa Forrás: Pixabay.com/Pexels

Vállalhatatlan dolgot kért terhes menyétől az anyósa

Teljesen ledöbbent és az internet „népéhez” fordult tanácsért egy kismama, akinek anyósa egy egészen elképesztő dolgot kért tőle: lehetőleg ne szüljön meg addig, amíg be nem fejeződik nála a házfelújítás.

„Éppen most tettem le a telefont, anyósomat hallgattam vagy fél órán keresztül. Nem fogjátok elhinni, mire kért.” – vezette föl a nem mindennapi sztorit egy „mami” fórumon a mindenórás fiatalasszony. „Két héten belül születik az unokája, erre ő most azt kéri tőlem, hogy húzzam ki még egy kicsit, legalább addig, amíg be nem fejezik a felújítási munkákat az új házában.

Most mit csináljak vele? Persze valahol megértem, hogy egyetlen percről se szeretne lemaradni, amit a picivel tölthet, a munkásokat pedig nem akarja magára hagyni. Na de hát ez mégiscsak abszurd. -
panaszolta a kismama.

„Mikor említettem neki, hogy a baba már a legutóbbi ultrahangon is nagyon nagy volt, és hogy nem tudom, meddig bírjuk még egyben, mintha meg se hallotta volna." – tette hozzá.

„Mégis hogyan gondolja az anyósod, hogy lenne képes bárki ilyesmit garantálni? Remélem, a férjed legalább melletted áll." – írta az egyik kommentelő.

Te mit gondolsz a furcsa kérésről? Mit tennél, ha az anyósod előállna valami hasonlóval?

Vagy esetleg egy meglepő ajándékkal? További elképesztő sztorikért lapozz bele a Galériába!