Tippek: a tökéletesre sült pulykavacsorához
Forrás: pinterest
Nincs az a háziasszony, aki ne szeretné lenyűgözni a családját az ünnepi menüvel. Ilyenkor többnyire olyan ételek kerülnek az asztalra, melyek elkészítésében nem biztos hogy rutinosan járunk el. Ha idén tökéletes pulykavacsorára vágysz, segítünk!
Karácsonykor a hagyományos magyar ételek mellé, mint a halászlé, rántott hal és székelykáposzta, sokszor az angolszász területen hagyományos sült pulyka is bekerül a menübe. Ezeknek az ételeknek java részét nagyjából évente egyszer, maximum kétszer készítjük el, így vagy egy szuper receptre, vagy pedig óriási konyhai rutinra van szükségünk ahhoz, hogy az adott étel úgy sikerüljön, ahogyan azt elképzeltük.
Míg a tradicionális magyar ételek elkészítéséhez érdemes a család idősebb tagjainak tanácsait megfogadni, addig a tökéletes pulykavacsora kivitelezéséhez érdemes több fronton is informálódni. Mi most összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, ha tökéletesen omlós, szaftos, roppanós bőrrel megáldott aranybarna bőrű sültre vágysz!