Borítókép: Telelés belföldön, avagy hol nyaraljunk télen, az ország határain belül? Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

Telelés belföldön, avagy hol nyaraljunk télen, az ország határain belül?

Nehogy megijedj a mínuszoktól, a hótól, hiszen télen is rengeteg, szebbnél szebb kirándulóhely vár, amihez még csak az országhatárt sem kell átlépned. A téli kiruccanásoknak ráadásul különleges varázsa van, amit az ismer csak igazán, aki már kipróbálta. Kedvcsináló összeállításunkkal segítünk, merre érdemes elindulnod akár a családdal, vagy barátokkal. Mert Magyarország nem csak nyáron gyönyörű.

Ne tartson vissza a fagyosra fordult időjárás, hiszen nem töltheted emiatt az egész telet a négy fal között, begubózva. Ne csak a sötétséget, a fakóságot lásd meg ezekben a hónapokban, fedezd föl az évszak másik arcát. Ha belegondolsz, kevés szebb látvány van a téli tájnál. Egy kiadós havazás vagy zúzmara pedig még egy kevésbé megkapó helyet is meg tud szépíteni.

Bátorítunk, hogy mozdulj ki és fedezd fel te is hazánkat, a téli időszakban is. Nincs más dolgod, mint előkészíteni a meleg ruhákat, kesztyűt, sálat és zoknit, itt az idő, hogy útnak induljatok! Akár az egyedülálló, nagy múltú, gyógyvizes fürdőhelyeink egyikét keresitek föl, akár egy természetközeli kirándulóhelyre látogattok el, az élménydús feltöltődés kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált. Testre, lélekre ráfér, mostanság különösen. Ötletekért, csodás fotókért lapozz bele Galériánkba.

10 mesés, hazai kiránduló- és fürdőhely, ahol télen is garantált a teljes kikapcsolódás

Kedvezményes ajánlatok

Az ország téli felfedezéséhez idén segítséget is nyújt a Magyar Turisztikai Ügynökség: 2022. január 10. és február 28. között az ország számos helyén találsz kedvezményes ajánlatokat, a szállodák, turisztikai attrakciók, szolgáltatók, éttermek és fürdők csatlakoztak a kampányhoz, és „Téli feltöltődés” néven különböző ajánlatokkal várnak. A kedvezmények teljes listája itt található meg: https://csodasmagyarorszag.hu/gyujtooldal/teli-ajanlatok