Sztárgyerekek, akik szinte megszólalásig a szüleikre ütöttek: elképesztő a hasonlóság!

Borítókép: Sztárgyerekek, akik szinte megszólalásig a szüleikre ütöttek: elképesztő a hasonlóság! Forrás: Getty Images / Michael Tran
Nem esik messze az alma a fájától, szokták mondani, amit általában a szülők és gyermekek közti hasonló tulajdonságokra értenek. Ezek azonban általában belső értékekre utalnak, de mi történik akkor, ha a gyerekek külsőre is szinte pontos hasonmásai szüleiknek?

Szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy az ember igazán jó géneket örököljön a szüleitől. A sztárvilágban azonban számos példát láthatunk arra, hogy két híres sztár házasságának gyermekek lettek a gyümölcsei, akik nemcsak külsejükben, de tehetségükben is nagyon hasonlítanak szüleikre. Utánajártunk, hogy a sztárcsemeték közül kik azok, akik ha akarnák sem tudnák letagadni szüleiket.

Goldie Hawn és Kate Hudson

Goldie Hawn és Bill Hudson énekes és komikus lánya, Kate mindössze 18 hónapos volt, amikor szülei elváltak, és Hawn beleszeretett Kurt Russellbe. Mivel a színésznőt édesanyja mellett leginkább Kurt nevelte, őt tekinti édesapjának, akiről első ránézésre simán elhinnénk, hogy a színésznő vér szerinti apukája.

Forrás: Getty Images/Steve Granitz
Kurt Russellről a kép alapján elsőre még azt is hihetnénk, hogy ő Kate Hudson vér szerinti apukája.

Meryl Streep lányai: Mary Villa, Grace Jane és Louisa Jacobson Gummer

Tavaly ősszel robbant a bomba, hogy Meryl Streep már nem él együtt férjével, Don Hummer szobrászművésszel, házasságuk során négy gyermekük, egy fiú és három lány született. Mindhárom lányban egyaránt felfedezhetjük a színésznő vonásait, mind a hajukban, az orruk és a szájuk formájában.

Forrás: Getty Images/Walter McBride
A Gummer-lányok vonásaikban nagyon emlékeztetnek édesanyjukra, Meryl Streepre.

Ha kíváncsi vagy a leghíresebb sztárcsemetékre, akik le sem tagadhatják szüleiket, nézd végig őket a galériában!