brit királyi család, sarolta hercegnő, esküvő, Forrás: Getty Images

Ó, de megható! Sarolta hercegnő keresztapja és tanítónénije összeházasodtak

Micsoda Disney-filmbe illő romantikus történetek zajlanak le a brit királyi család berkeiben!

Nem viccelünk. Az ötéves Sarolta keresztapja, Thomas van Straubenzee (38) júliusban feleségül vette a kis hercegnő egyik tanítónőjét, Lucy Lanigan-O’Keeffe-t (32). Mi több, már az első bébi is úton van, tudósít a The Sunday Times.

Az ingatlanban utazó üzletember, Van Straubenzee és Vilmos herceg régi barátok, volt iskolatársak, és már azelőtt jóban voltak, hogy Kate Middleton belépett volna a képbe. Lanigan-O’Keeffe pedig tanítónő a Thomas’s Battersea nevű iskolában, ahova most éppen Sarolta és bátyja, György herceg (7) járnak.

Az esküvő még áprilisra volt kitűzve és Sarolta lett volna a virághordó lány a szertartáson, de a járvány miatt elhalasztották a lagzit július 24-re, amikor is szűk körben mondta ki a boldogító igent az ifjú pár a Chelsea Old Churchben, Londonban. Nagyobb létszámú ünnepséget későbbre terveznek, amikor is Sarolta hercegnő végre eleget tehet virágügyi kötelezettségeinek.

Ez egyébként Van Straubenzee második házassága. Elsőként Lady Melissa Percyt, a northumberlandi gróf lányát vezette oltár elé 2013-ban, de mindössze három év házasság után elváltak; Lady Melissa az „ésszerűtlen viselkedést” nevezte meg válóokként.

Savannah, Isla, Mia és Lena – Te ismered Erzsébet királynő „eltitkolt” dédunokáit?