Titokban csinálta vele a repülőn

Borítókép: Titokban csinálta vele a repülőn Forrás: Pixabay.com/OrnaW
Meghökkentő élményben volt része egy fiatal lánynak a levegőben. A mellette ülő utastársa ugyanis olyat művelt vele, amitől lehet, neked is leesik az állad, ha meglátod.

Képzeld el, hogy a legnagyobb nyugalomban, a lábadat nyújtóztatva – már ha van hozzá elég helyed persze – ülsz egy repülőgépen, kényelmesen olvasol, zenét hallgatsz, vagy épp csak bambulsz ki a fejedből. Majd hirtelen egy nagyon furcsa dologra leszel figyelmes.

Nos, egy ilyesfajta, igazán nem mindennapi „kalandban” volt része egy fiatal nőnek nemrégiben, a felhők felett utazva. A lány épp a saját telefonját nyomkodta, amikor az eset megtörtént, így tudta videóra venni, mit tett vele a mellette ülő utastárs. A felvételén jól látható, ahogy a lány lábairól készít éppen közeli felvételt, gátlástalanul.

Ha pedig ez még nem lett volna bőségesen elég, a fiatalember tovább is fokozta a dolgot: a rögzített képanyagot lazán el is kezdte szerkesztgetni, ahogyan ez Alina következő kis videójában egyértelműen látható.

"Mégis, mit kellett volna mondanom neki?" - tette fel a lány a kérdést a TikTokon, ahol a két felvételt nyilvánosan megosztotta. Kommentelők sokasága reagált a bizarr esetre, legtöbbjüket teljesen ledöbbentette a fickó pofátansága.

„Megkérdeztem volna, hogy biztos, hogy jó szögben vannak a lábaim? Esetleg nem akarja-e, hogy pozíciót váltsak, a videója kedvéért?” – írta egyikük. „Biztosan felpattantam volna a helyemről, elszaladtam volna a legközelebbi stewardessért, és elmeséltem volna neki mindent. Még az is lehet, hogy kárpótlásul felkínáltak volna egy helyet az első osztályon, az út hátralevő idejére” – így egy másikuk.

Galériánkban légiutas-kísérők osztják meg azt a 8 dolgot, amit érdemes tudnod, ha repülőn utazol