Borítókép: Olasz férfiak miatt „szöktek” Toszkánába, ma már álomesküvőket szerveznek Forrás: Getty Images

Olasz férfiak miatt „szöktek” Toszkánába, ma már álomesküvőket szerveznek

Mi történik akkor, ha két kalandvágyó és ambiciózus magyar nő találkozik egymással Olaszországban? Nos, egy hirtelen jött sugallat nyomán megeshet, hogy úgy döntenek: közös esküvőszervező vállalkozást indítanak azoknak a lelkes pároknak, akik Magyarország helyett Toszkánában szeretnék kimondani a boldogító igent. Interjú Pusztai Gabriellával és Kamarás Gabriellával.

Bevallom, mióta először peregtek le előttem a Napsütötte Toszkána filmkockái, azóta szeretnék belebújni Frances bőrébe. Eljutni a csábító, csizma alakú félszigetre, a mennyei spagettik és isteni kávék otthonába, hogy életvitel szerűen megismerjek egy teljesen más mentalitással bíró országot. Olyat, ahol mindig a jót keresik és a „dolce vita” életérzés áthatja a mindennapokat.

Olasz férfiak miatt „szöktek” Toszkánába

Kamarás Gabriella is hasonlóan vélekedett, de mielőtt olasz földre lépett volna, közgazdaságtani és a jogi karon szerzett diplomát. Utána egy dán hajóstársaság ügyfélszolgálati vezetőjeként töltött el 7 évet, majd egy nagy ugrással átnyergelt az informatika világába, ahol projektmenedzser lett. Egy olaszországi nyaralás alkalmával aztán megismert egy szimpatikus olasz férfit, akivel több év távkapcsolat után végül összeköltöztek Firenze mellett.

Pusztai Gabriella ekkor már szintén kint lakott Toszkánában, de ő is kalandos úton jutott el a napfény birodalmába. A francia-portugál szakon végzett hölgy több évig nyelvet oktatott, majd egy minisztériumi háttérintézmény projektmenedzsereként dolgozott.

Egészen addig, míg egy olasz férfi meg nem győzte arról, hogy tartósan áttegye székhelyét Itáliába.

Tippnek indult, vállalkozás lett belőle

Egy új országba való beilleszkedés viszont a sok szépség mellett bőven tartogat kihívásokat is… és bár mindkét nőt figyelmeztették, hogy Olaszországban nehéz lesz állást találni, egyikük sem érezte úgy, hogy megoldhatatlan feladat előtt állnak. Igazuk lett.

A beszélgetést teljes terjedelmében ide kattintva olvashatod!

Lapozz bele a galériába sztárokért, akik Olaszországban mondták ki a boldogító igent!