JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Ők a brit királyi család legdolgosabb tagjai - Vilmos herceg és Katalin nincsenek is köztük

Borítókép: Ők a brit királyi család legdolgosabb tagjai - Vilmos herceg és Katalin nincsenek is köztük Forrás: Instagram/theroyalfamily
Meglepő, de nem feltétlen az vezeti a listát, aki a leginkább reflektorfényben van. Cikkünkből megtudhatod, a brit királyi család melyik tagja töltötte a legtöbb idejét munkával 2021-ben.

Hiába a leggyakrabban őket látni nyilvános programokon, Cambridge hercege és hercegnéje nem szerepel az angol királyi család legkeményebben dolgozó tagjai közt. Legalábbis ez derül ki abból az összesítésből, mely aszerint rangsorolta a royal-okat, hogy melyikük hány nyilvános eseményen tette tiszteletét 2021-ben.

Évről-évre a királyi család tagjai - beleértve magát Erzsébet királynőt is - rengeteg hivatalos teendőnek és nyilvános szereplésnek tesz eleget; vállalt és rájuk osztott feladataik alapján. A látszat viszont csal; ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen az dolgozik is a legtöbbet, aki a leggyakrabban szerepel a hírekben és a közösségi médiában. Galériánkból kiderül, a királyi család mely tagjai töltötték a legtöbb időt munkájukkal a tavalyi évben.

Ők a brit királyi család legkeményebben dolgozó tagjai 2021-ben